Widok

recepcjonistka w salonie samochodowym

Ile może zarabiać na tym stanowisku? Jakie pytania zadaja na rozmowie kwalifikacyjnej? Czy trzeba znać się na motoryzacji? Dzieki za odp
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
1300zł netto tak trzeba znać się na motoryzacji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Motywujące wynagrodzenie...
A jaki salon: BIG (Forda) czy Zdunek (reno/beemwiu) ?
Zdunek bmw
w zdunku od kilku lat jest duża rotacja i ogłoszenie pojawia się cyklicznie... pracowałam jako recepcjonistka kilka lat temu w innym salonie samochodowym i wtedy było wiadomo, że do zdunka i plichty to raczej na chwile można pójść...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
też słyszałam, że u Plichty beznadzieja....
Daruj sobie nawet wyprawe na tą rozmowe. Szkoda twojego czasu, jakis 3-4 miesiące chciałam zmienic prace i zaproszono mnie tam na rozmowę rekrutacyjną na stanowisko recepcjonistki. Pojechałam mimo ustalonej godziny spotkania musiałam czeka 40 minut na rozmowę. Gdyby to jeszcze była rozmowa, dwóch Panów którzy nie bardzo wiedzieli kogo szukali, pytania zadawane z kartki na której był napis Pytani rekrutacyjne kiedys nawet w PUP takie rozdawali i tak to panowie się pytalli np. co zrobiłam najbardziej szalonego w swoim życiu, albo zebym wymieniła 3 swoje wady i 3 swoje zalety, co robie wolnym czasie? jaki prowadze tryb zycia? i czy planuje rodzine założyc?
Bardziej przypomniało to czerstwy podryw nizeli powazną rozmowę zmierzającu ku jakimś konkretom....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Życie za granicą to też nie bajka... (51 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

Kursy/szkolenia (19 odpowiedzi)

Przykro mi - nie jestem kobietą, która ma max średnie wykształcenie - nie jestem ubezpieczona w...

Czy znacie firmę Nuga Best? (11 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

do góry