Widok

eco- house z Mieszewa poproszę o opinie

Witam

mają ciekawe projekty i dobre ceny czy ktoś budował z nimi dom?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
niestety,jeszcze nie budowałem...ale gdybym miał budować dom w tym systemie to na pewno z tą firmą.
Męczę ich wycenami projektów od trzech lat,ani razu nie odmówili ...
w porównaniu z inną firmą z Miszewa,która zajmuje się budową domów tą technologią.pozdrawiam i życzę powodzenia.
Proszę o wpis gdy powstanie ten piękny dom.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
jest jeszcze hebeldom i stolkal o i sendom, tory raczej odpada bo maja specyficzny podział transz
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja Tobie powiem, że jestem zadowolona. Dokładnie, profesjonalni, nowoczesny pogląd. Oszczędne domy będą za kilka lat normą, a Eco House z takim podejściem i zaangażowaniem zdobędzie ogromną ilość odbiorców.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Pozytywna! :)

Budowałam! :):) Jestem mega zadowolona. Firma Eco House, to przede wszystkim ludzie, którzy z zaangażowaniem, pasją i wiedzą budują domy ekologiczne. Spodobała mi się pewna konstrukcja, miałam również przygotowany pewien projekt, no i ta cena. Inne firmy oferowały mi mega wysokie ceny... masakra... więc firma Eco House wygrała :). Nie żałuję.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Jakie drewno wykorzystuje do budowy firma Eco House? Bo mam zamiar skorzystać z ich usług, gdyż same pozytywnie opinie słyszałem, ale obawiam się, co do samego drewna. Czy jest trwałe? Pytanie o tych, którzy już mają już wybudowany przez nich domek:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
drewno skandynawskie ;) solidny materiał, więc nic dziwnego że domy są trwałe;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
drewno skandynawskie jest tylko w szkielecie ścian a reszta to drewno z polski
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wybudowali mi dom letniskowy za bardzo atrakcyjną cenę.
Bardzo uczciwa firma budowlana, która indywidualnie podeszła do mnie jako klienta.
Z przyjemnością polecam.
W maju było pole, w październiku zamieszkaliśmy. Zbudowaliśmy Eco10. Jest już praktycznie po zimie więc mogę coś tutaj napisać. Dom stoi i w słabej zimie jaka była wystarczyło palić nam kominkiem. Budowa domu szła bardzo sprawnie, poziom zaawansowania poszczególnych ekip bardzo dobrze i sympatycznie. Oczywiście nie obyło się bez problemów ale załatwiane były przez Prezesa Piotra w ekspresowym tempie a co najważniejsze na naszą korzyść, więc tak jakby tych problemów nie było. Nasz kierownik budowy (z zewnątrz) stwierdził że materiały bardzo dobrej jakości. Polecam tą firmę!!

PS. Możliwe że Eco-House monitoruje internet więc przy okazji Dziękujemy i pozdrawiamy Basia i Jarek Ożarów Mazowiecki.
Co do ekipy,która montowała konstrukcję domy super naprawdę są fachowcami znają się na rzeczy tyko niestety już ta ekipa nie pracuje z firmą ECO-HOUSE natomiast reszta ekipa od dachu i elewacji nie polecam tynk odchodzi od ściany pęka przy oknach pod parapetami i krokwiach ,blacha na dachu ułożona krzywo jak również obróbki blacharskie po gwoździach zostawione dziury w dachu jeśli ktoś chce obejrzeć zapraszam do Piastowa na poprawienie usterek czekam już ponad 9 miesięcy i do tej pory nikt nie przyjechał .
Bo jakość niestety kosztuje dlatego śmieszą mnie firmy stawiające domy szkieletowe za 200 000zł. Nikt przy takich stawkach nie będzie dbał o jakość i nikt dobrych materiałów nie użyje.
Dom szkieletowy około 120m2 + garaż to koszt około 300 000zł brutto w stanie deweloperskim z kaloryferami i piecem gazowym.
Firmy podające ceny netto już kombinują a kombinatorstwo nie jest dobre.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

pod elblągiem???
pod Elblągiem? Ja pochodzę z okolic. Można więcej informacji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam,
mam ogromną prośbę o kontakt, ja również przymierzam się do budowy. Proszę o kontakt 539 929 273 lub na maila m.kielek@igepa.pl

Dziękuje i pozdrawiam
Michał Kiełek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

fajne płytki (4 odpowiedzi)

Elastyczne okładziny wyglądały obiecująco, dopóki nie pojawiły się dzieci i pies. Wystarczyło...

budowa domu - koszt (58 odpowiedzi)

Witam, Zamierzam wraz z mężem budować dom w okolicy ok. 50 km od Gdańska. Dom ok. 130 m2 pow....

Ozdoby,dekoracje na ścianę... (42 odpowiedzi)

Szukam inspiracji dotyczących tego co można umieścić na nowo wymalowanej ścianie... Czy ktoś mam...

do góry