drodzy wszyscy poeci !!!

przestańcie sie wszyscy wyrzywac na tych biednych kobietach z rejestracji,one robia wszystko odbieraja tel.wypisuja zwolnienia rejestruja do lekarzy i specjalistów a na nawet jakąś medycyna pracy sie zajmuą a wy tak na nie wjeżdzacie,idac do lekarza pewnie jesteście cicho jak mysz pod miotłą a pod rejestracją jesteście wrednymi pacjentami,uszanujcie ich nerwy i nie tolerujcie ich tak,istnieje też takie słowo jak PRZEPRASZAM co do nich,widze że nastąpiły pewne zmiany pracownicze w rej.ogólnej i te 2 starsze nie miłe panie juz tam nie pracują,widziałem że zostały tam 2 młode panie i jedna taka starsza podoba mi sie tam teraz i jest fajny klimat miedzy pacjentem a pania z obsługi,my z dziewczyna widzimy tak dużą poprawe a co do lekarzy że zmieniaja sie to nie wina pan z rejestracji byłem sam świadkiem jak jakaś pani z gab.137 pow.że nie wypisze zaświadczenia jakieś pacjentce bo ona nie zarobi na kredyt mieszkaniowy !!! co to za tekst wogóle i za takie teksty lekarzy te biedne panie obrywaja zastanówcie sie przed kolejna obrazą na forum