Widok
reklamacja
klijent dla was nic nie znaczy zachowojecie sie jakby to on byl tym kims kto niema nic do powiedzenia jestescie poprostu do dupy pod tym wzgledem
Moja ocena
JYSK - wyposażenie mieszkań
kategoria: Hipermarkety
obsługa: 1
asortyment: 5
promocje: 4
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 2
3.4
* maksymalna ocena 6
jak klient nic nie znaczy zanczy i to duzo ,sama pracuje w podobnym duzym centrum handlowym i wiem jacy ludzie potrafia byc podli i chamscy zwlaszcza ludzie z gdyni to jakas banda bez wychowania a jezeli chodzi o jysk to jest sklep dla biedakow !! ktorzy mysla ze kupujac tam byle gowno za 300 zl to sa panami i wszystko im wolno hamowa!!!!!!!!!!!
ODRADZAM ZAKUPY W JYSK - meble sprzedawane w tym sklepie to chińska tandeta... i zupełny brak kompetencji nie tylko u sprzedawców, ale również u kadry menadżerskiej. Nie, będę gołosłowny i opiszę sytuację dla przestrogi. Zakupiłem szafkę na buty, szafka do samodzielnego montażu wykonana z "chińskiej sosny". Przy zakupie szafki w kartonie zostałem poinformowany o możliwości wymiany uszkodzonych elementów po rozpakowaniu w domu. Rozpakowałem i okazało się, że fronty są źle wybarwione i mają odpryski lakieru. Spakowałem szafkę i ponosząc koszty dojazdu zawiozłem towar. Przestroga nr 1: nie ufaj sprzedawcy JYSK - kłamie. Okazało się, że towar nie podlega wymianie tylko reklamacji !!! Po ciężkich bojach z kierownikami różnych szczebli towar zareklamowałem. Czekałem 2 tygodnie na kontakt z JYSK, bezskutecznie... zadzwoniłem i o dziwo, reklamacja rozpatrzona pozytywnie, zwrot gotówki albo wymiana. Zdecydowałem się na wymianę, a co zobaczymy jak się rozwinie sytuacja. Pojechałem do sklepu... tym razem nauczony doświadczeniem poprosiłem o rozpakowanie kartonu i (przestroga nr 2 - tandeta, odradzam kupowanie) fronty niedomalowane, przebarwiona w dwóch kolejnych paczkach. Czekam dalej... na towar zakupiony i zgodny z umową. Omijajcie ten sklep, chyba, że lubicie walczyć o prawa konsumenta. PS Szafka na buty o nazwie PIOTR, cena 449zł - 149zł rabatu.
Drogi RAFI. Zanim zacznie się Pan irytować z powodu zakupu towaru radze rozeznać się w cenach. Proponuje na początek stolarza i zapytanie ile będzie kosztowała szafka wykonana z sosny z trzema szufladami na buty i jedna na akcesoria, bejcowana na kolor ciemny, obawiam się iż cena przekroczy 1000zł. Towary w sklepach JYSK bardzo sobie chwale za ich cenę bo są naprawdę tanie, a jakość dokładnie taka jak cena. Dla porównania dam przykład IKEA, te same towaru lub bardzo podobne a 20% drożej.