Widok

ekogroszek

czy w tesco jest ekogroszek
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam GS w Szemudzie i eko groszek pieklorz ja już od paru lat tylko od nich biore
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jaka cena tego Pieklorza? I jak z dowozem do Bojana?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
również mam zapytanie o cenę bo mam jakieś namiary ze strony ale proszę o potwierdzenie ceny:

Asortyment handlowy: EKOSZEMUD PIEKLORZ
Granulacja: 8-25 mm
Wartość opałowa: 28-29 MJ/kg
Zawartość popiołu: 3-6%
Cena - 24,50 PLN/25 kg-1 worek PIEKLORZ.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wczoraj znalazłem ciekawy i co ważne bezpłatny serwis gielda-paliw.com gdzie jako kupujący możemy składać zlecenie kupna dowolnego opału. Po kilku dniach otrzymujemy oferty na mail.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
gdybyśmy więcej wiedzieli o wymogach dobrego ekogroszku to samoistnie zweryfikujemy dobrych sprzedawców, a czego szukać w tym art. http://www.budownictwo.org/artykuly,67972,1,Ekogroszek_cena_czyli_jaki_wybrac_by_nie_przeplacic
Witam serdecznie jakby szukala Pani jescze dobrego Ekogroszku to zapraszam do nas do Chwaszczyna UL GDYNSKA 78. Ekogroszek z popiolem ponizej 4% i kalorie 26 kj- prawdziwe 26 kj- certfikat na naszej stronie.Eko naprawde sprawdzone http://www.wegiel.chwaszczyno.pl zapraszam 792792627 Bartek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

po co się męczyć...
zamawiam całą tonę z dostawą.
http://ktkpolska.pl/ekogroszek/
Suchy, mało popiołu, bez spików.
Drugi sezon tym grzeje.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czarna Perła też jest na Allegro. ogólnie dobryu ekogroszek, spalanie bez problemów. I suchy węgiel a nie błoto jak niektórzy sprzedaja
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

dokładnie, lepiej czasem dac 5 dych wiecej a dostac dobry wegiel

Jantar Bojano
586760113
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Czarna perła jest bliska ideału, ale głównie teraz, na lato. Na cały rok najlepszym rozwiązaniem będzie ekogroszek STABEK ( http://www.stabek.pl ) - kaloryczność ciut lepsza, oczywiście suchy i lepiej sprawdzi się w sezonie zimowym.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widze od stabka ludzie nie proznują "_

ja kupuję ekogroszek z hurtowni opału kgm. Już od jakiegoś czasu się u nich zaopatruję i za każdym razem opał jest suchy i po prostu dobrej jakości. Świetnie się pali, nie ma po nim wiele popiołu dzięki czemu jest wygodny w użytkowaniu, ale to pewnie wiedzą ludzie, którzy palą ekogroszkiem :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Całkowicie się zgadzam. Słyszałem dobre opinie od sąsiadów. Kupiłem, sprawdziłem - opłacało się. Suchy i bez spieków.

My zdecydowaliśmy się na zakup ekogroszku przez internet na swiatopalu.pl. Mają różne rodzaje węgla do wyboru. My zdecydowaliśmy się na Sztygar Ultra ma dobrą wartość opałową 28 GJ. Dostawa przebiegła bez problemów, kurier dostarczył taki towar jaki wybraliśmy na stronie. Śmiało polecamy.

ja bralem z czeczewa i jes ok tez maja dobra cene

Od tamtego sezonu grzewczego kupuje ekogroszek przez internet, a dokładnie za pośrednictwem strony swiatopalu.pl. Sklep posiada bardzo duży asortyment: drewno opałowe, pellety, ekogroszek, miał, węgiel, orzech, akcesoria. Ceny są bardzo zróżnicowane więc z pewnością każdy może znaleźć odpowiedni opał.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie rozumiem jak można kupować opał u niesprawdzonego dostawcy. A potem się czyta, że ekogroszek jest zły, że mokry itp... kto słyszał o tym, aby w ogóle w tesco szukać ekogroszku. Kupuje się w takich hurtowniach jak własnie KGM, z renomą i dobrą opinią.

A czym palą mieszkańcy na początku ul. Na Dambnik. Nie sposób oddychać nawet podczas przejazdu samochodem, a cóż dopiero tam mieszkać. To istna trucizna i powinna być interwencja urzędników z ochrony środowiska. Współczuję i podziwiam wyrozumiałość i cierpliwość.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie wiem czy jest, ale nawet jakby był to ja bym tam w życiu nie kupował ekogroszku w tesco... przecież jest tyle dobrych hurtowni jak chociażby własnie KGM gdzie jest świetnej jakości opał i dobrych cenach. A przy tym jeszcze możesz zamówić online i przywiozą ci go do domu