Jestem klientem od samego początku. Jadłem pizzę w wielu miejscach, także we Włoszech wielokrotnie. Napiszę krótko, bo pisać o tej pizzy można długo.
Większość niestała nawet obok. Jeśli Makłowicz albo inny mag kuchni chciałby poczuć smak najlepszej pizzy to nie ma lepszego miejsca na świecie.
Obsługa to także wysoka półka. Ten sam kelner od wielu lat. Zawsze miło, uprzejmie, konkretnie. Jeśli kiedyś będę otwierał pizzerię to przyjdę i wezmę kelnera i kucharza. Konkurencję mogą nakryć czapką.
Szkoda tylko, że wystrój nawiązuję do początku lat 90-tych. Ma to swój "klimacik" ale zapewne dla nowych klientów jest to zaskoczenie in minus. Polecam również przystawki zimne: tatar (lepszego nie znajdziecie), śledzik w śmietanie. Polecam, Włosi mogą przyjeżdżać tu po naukę.