Widok

elektryk do samochodu

Kto zna dobrego, uczciwego elektryka/mechanika, który moglby sprawdzić elektrykę w samochodzie - nie mam zaufania do aso, które twierdzi ze wszystko jest ok - a nowy aku nie odpala po 12 h stania w aktualnych warunkach. Najlepiej na terenie GDA... ewentualnie Pruszcz, Sopot, Gdynia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Gdansku na swietokrzyskiej jest zaufany typ.Benek,albo jego syn.Tanie uslugi,znam ich i polecam od wielu lat. 583099201
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dobry elektryk jest na oruni trakt sw wojciecha - pod koldka dla pieszych kolo skrzyz z ul sandomierska . warsztat prowadzony przez 1 czlowieka chyba ze 20kilka lat w tym samym miejscu i z tego co wiem to z elektryki robi"wszystko" mi osobiscie pomogl kilka raZY
znam jednego i nie drogiego marek 511 281 238 jest nie drogi dobry i zna sie na robicie

Inne tematy z forum Motoryzacja

Leasing operacyjny a wynajem długoterminowy (15 odpowiedzi)

Mam firmę, która ma małe koszta, a dużo płacę podatku oraz VATu. Zastanawiam się leasingiem...

M4K Garage (23 odpowiedzi)

Witam. Czy byl juz ktos w warsztacie Michala, prowadzacego na youtube kanal Milosnicy Czterech...

Samochód na wynajem długoterminowy - gdzie szukać? (13 odpowiedzi)

Jak w temacie. Chciałbym wziąć auto na wynajem długoterminowy, szukam różnych ofert. Najlepiej...

do góry