Widok

emka - opinia

Niestety ostatnia wizyta w Warce bardzo mnie rozczarowała. Umówiliśmy się ze znajomymi na wspólny wieczór na godzinę 19.00, niestety okazało się, że wszystkie stoliki były zarezerwowane na 19. 30 i 20.00. Nikt przy nich nie siedział. Postanowiliśmy poczekać na resztę znajomych, wypić po jednym piwku i przenieść się w inne miejsce. Na moje pytanie czy możemy na kwadrans usiąść przy stoliku i poczekać na resztę znajomych otrzymałam od Pani kelnerki negatywną odpowiedź. Okej nie ma sprawy, jestem osobą ugodową- poczekamy chwilkę stojąc między tymi wolnymi stolikami. Jednak późniejsze komentarze obsługi, że blokujemy przejście i mamy się usunąć wyprowadziły mnie z równowagi. Staliśmy z boku więc można było swobodnie przejść. Fajne miejsce, ale przez takie zachowanie, które było najzwyczajniej w świecie złośliwe straciłam ochotę na następne wizyty.
Moja ocena
Piwiarnia Warka kategoria: Puby
obsługa: 2

menu: 6

klimat i wystrój: 5

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 3

4.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Droga Pani,

Z opisu domyślam się, że trafiła Pani do Nas w dniu jakiegoś dużego wydarzenia sportowego, kiedy wszystkie stoliki były zarezerwowane. Są to dni bardzo specyficzne w naszym lokalu kiedy wszyscy przychodzą o jednakowej godzinie i natężenie ruchu jest bardzo duże.Z powodu przykrych sytuacji z przeszłości nie udostępniamy zarezerwowanych stolików kiedy do czasu rezerwacji pozostało mniej niż 45 min. Zdarzało się bowiem, że osoby, które zarezerwowały stoliki na długo przed wydarzeniem przychodziły i musiały później stać i czekać na swój stolik gdyż goście, którym udostępniliśmy chwilowo miejsca nie mieli zamiaru ich opuścić mimo uprzedniej informacji obsługi o istniejącej rezerwacji. Często też, goście z rezerwacji pojawiają się szybciej wiec zostawiamy sobie furtkę bezpieczeństwa.Zawsze staramy się usatysfakcjonować wszystkich gości, ale czasem po prostu się nie da.

Co do złośliwych uwag dotyczących blokowania miejsca, to bardzo Panią przepraszam, jeśli taka sytuacja miała miejsce. Takie zachowanie obsługi nie powinno mieć miejsca. Mam nadzieję, że odwiedzi Pani jeszcze nasz lokal, do czego bardzo Panią zachęcam. Aby uniknąć podobnych sytuacji bardzo proszę o zrobienie wcześniejszej rezerwacji pod nr 58 38 00 501.
z poważaniem,
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry