Widok

repasacja pończoch,rajstop

otwieram punkt.zapraszamy.Gdańsk,Beniowskiego 23/8.i centrum Gildia na Zaspie,box 34.Anna
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

a bąka ci też lubi wąchnąć?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Afuuuuuuuj.

Tak!!! ale Psychiatra.

Dzień Dobry,

Czy zakład jeszcze jest czynny?

chyba jednak nie
Witam czy nadal czynne?

piękny post. napisz cos wiecej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

owszem jest. punkt / sklep 21. polecam. wczoraj bylam, elektronowy zestaw repasacji, jak ta lala. dobre ponczochy ktore ja kupuje- 70-100 zl za pare, szkoda wyrzucac.dlatego repasuję. polecam, pani Ada i co ciekawe pracuje pan Tomek. i nie drogo. a moja partnerka uwielbia....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Niestety byłam na Gildia i nic nie było.

Ile den nosisz?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Temat jak najbardziej na czasie.rajstopy absolutnie to nie tylko część garderoby kobiecej.mężczyźni np.w Japonii,ale i na zachodzie Europy corax częściej noszą rajstopy,cienkie typu kobiecego i jest to zupełnie normalne. Ja tez je nosze i czuje się e nich bdb.dobrze ze nasze firmy tez maja już ofertę dla facetów.zobaczcie np. Adrian i inne.pozdr
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

temat zastempczy. poco to wpychac tu

Byłam na Beniowskiego. Nikt o tym nie słyszał. Pod tym adresem jest przychodnia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

a seksiary tzw., to jest masakra, choc moj partner dosc lubi, tzn. sciagac je, a nawet podwachiwac. po prostu zciaga z moich stóp a potem wącha i dalej ....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

bielizna w rękach i nie tylko mojego męża to nic nowego.mysle że jest fetyszysta i to dość skrajnym.jak bielizna to tylko znoszona,dwudniowa. Inny temat to szpilki i moje bluzki.a nawet kostium kąpielowy i skatpetki.coz,każdy coś tam ma...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

moj ulubiony watek ostatnio. przynajmniej jakis lekko intymny, erotyczny by nie powiedziec. dzielcie sie swoimi doswiadczeniami w tym temacie; ja niestety chyba nie mam. no moze, tez mialam kiedys podejrzenia ze moj brat wklada rajstopy matki. mowila ze nie wiedziec czemu czesto sa dziwnie rozciagniete i dziwnie potem poskladane. ale nikt nikogo nie zlapal :)). w domu oprocz mnie i matki byl jeszcze brat i ojciec i pies. wiec ktos z tej trojki ewentualnie. chyba. a moze sie tylko wydawalo. czekam na wasze wspomnienia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Czy będzie świadczona usługa cerowania skarpet.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A mnie niestety ktoś podkrada.syn albo maz.serio.no jest problem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rajstopy są numerowane według denier (den) albo dtex. Zakres sięga od 3 (bardzo cienkie) do 20 (standardowe) oraz 30 (półprzezroczyste), liczba den może jednak sięgać nawet powyżej 100. Oznaczenia den i dtex odnoszą się do masy przędzy w gramach, przy standardowej długości: dla den wynosi ona 9000 metrów, a dla dtex 10000 metrów. W ten sposób 1 Denier to 1g przędzy na 9000 metrów długości.
ja od jakiegos czasu wybieram w okolicy 20-30 , zima 40. polecam

30 den? a co to?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Imperium-Auto Salon (12 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

do góry