Widok

[erowery] Moze kogos to zainteresuje.

Zapraszam na forum rowerowe, do rozmow okolorowerowych i nie tylko. Super forum na ktorym na pewno znajdziesz cos dla siebie.

http://www.e-rowery.com <--- TU jest adres.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Super forum. wkoncu znalazlem cos w internecie gdzie jest wszystko na jednym miescu i ladnie poukladane. Bez zadnego smietnika i chaosu. Polecam w imieniu admina forum !!!!
Do bani to forum!!! sami moderatorzy ktorzy nie maja pojecia o rowerach!!
I po drugie co to za odpowiadanie na posty samemu sobie?
Brawo Zooms za szybka reakcje. W ciagu minuty odczytales wiadomosc Solution, przegladnales forum i podzieliles sie wrazeniami. Twoja wypowiedz wydaje mi sie bardzo wiarygodna ;)
buehehehehe :)))))))))))))))

a tak w ogóle to warto by było zrobić jakieś porządne forum rowerowe w phpbb gdzie pisali by jacyś zawodnicy i ludzie w temacie ... gdzie znaleźć by można bylo DOBRE porady a nie na chybił trafił ;)

hmmm... tylko do tego byłby potrzebny płatny serwer ;)... spróbuje coś pokombinować.. co wy o tym myślicie ???

przewaga phpbb jest taka że wszystko ładnie wygląda, jest od cholery opcji, no i jak dla mnie najpraktyczniejsze -> powiadamiania na email o odpowiedzi w poście ;)

czekam na opinie na temat powstania czegoś takiego :D
po co nam nowe forum? takie z obrazkami, bajerami i powiadamiaczem jest np. na bikeworld, dyskusje.pl , poszukaj w googlach. Ilosc bajerow do załadowania wcale nie rpzyciagnie zawodnikow i fachmenow.

mi sie podoba forum 3 miasta bo skupia lokalnych bikerow, traktuje o miejscach i wydarzeniach z ktorymi mam stycznosc, jest proste i przejzyste :P

Inne tematy z forum Rowery

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

do góry