Widok
rewelacja!!!!! pełen profesjonalizm, doskonałe przygotowanie do egzaminu
Świetna szkoła. Pełen profesjonalizm instruktorów. Cierpliwi, stwarzają miłą atmosferę. Czasem dają "Zrypy", ale dzięki temu człowiek się mobilizuje i hartuje przed egzaminem:) Kiedy zapisywałam się do szkoły, to nie wierzyłam, że będę kiedykolwiek jeździć samochodem. Liczyłam się z faktem, że instruktor po kilku, jazdach powie, że się do tego nie nadaję.Ale nic takiego nie następowało. Wręcz przeciwnie. Instruktorzy sami wychodzili z inicjatywą, żeby umawiać się ze mną na kolejne jazdy.Dzięki temu pojawiła się nadzieja, że może się uda.I tak krok po kroku, jazda po jeździe robiłam małe postępy. Bywały kryzysowe chwile, czasami szlo gorzej, czasem w ogóle nie szło, ale to nie było ważne. Skoro nigdy nie usłyszałam od instruktorów, że prowadzenie auta, to nie dla mnie, to znaczyło, że dam radę i kiedyś nauczę się jeździć. Po 10 miesiącach nauki przystąpiłam do egzaminu. Zdałam za 3 razem. Czułam się dobrze przygotowana do egzaminu, ponieważ instruktorzy zwracali uwagę na każdy szczegół. Nawet w jaki sposób odpowiadać egzaminatorom na pytania co do świateł i zbiorników pod maską i tego, jak zachowywać się na drodze:Co i w jakich sytuacjach mówić do egzaminatora.Dzięki za wszystko!
Moja ocena
Akademia Dobrej Jazdy
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: -
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6