Widok

mężczyzna potrzebny od zaraz

mężczyzna potrzebny od zaraz
szukam prawdziwego mężczyzny- na pogodę i niepogodę, którego interesuje coś więcej niż leżenie z pilotem tv na kanapie, który ma pasje, zainteresowania, poczucie humoru,
w granicach wiekowych 54-62 i -koniecznie !-powyżej 180
A szuka dama w wieku nieco niższym niż podany wyżej, zdegustowana brakiem takich mężczyzn w Trójmieście ....a może źle szuka? albo nie tam, gdzie powinna?
jeżeli myślisz, że warto mnie poznać (chociażby z ciekawości), napisz do mnie...................
anna.wojtasik@onet.com.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myslę że jest w Oliwie

Witam z samej ciekawości pisze ponieważ lubię jak kobiety chodzą na szpilkach i mają długie nogi .Jestem z reguły małomówny tak mi się wydaje ale koledzy są innego zdania .Jestem kierowcą jadącym jak na razie do Szwecji i z powrotem i szukam ładniejszej połowy od siebie która mnie przytuli - potrzyma za rękę i pogłaszcze ale to razem uzgodnimy kiedy się spotkamy .Prędko to nie nastąpi bo jak widzę ilu jest tu do Ciebie adoratorów to ja trochę poczekam ale myślę warto .Mam parasolki i kurtki na deszcz tak deszcz nic Tobie nie zrobi przy moim boku.Pozdrawiam i czekam kiedy mnie 3-p jestem cierpliwy i spokojny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry