Widok

Rezonans magnetyczny nfz - gdzie najszybciej?

Witam!
Czy ktoś się orientuje gdzie najszybciej można zrobić rezonans magnetyczny szyi na NFZ?
Z góry dzięki
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
dzien dobry.zachecony podaje maila w sprawie rezonansu. Z gory dziekuję Bogdan: fhtysar@interia.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Już się wypowiadałem w innym wątku, ale tutaj też to wrzucę, może komuś się przyda. Polecam sprawdzić sobie z placówek na pomorzu MR Diagnostic z Elbląga (pracownię mają przy Szpitalu Specjalistyczny, koło PKP, więc łatwy dojazd też bez samochodu) - http://rezonansmagnetyczny.info.pl/ Mi się udało tam dość szybko wstrzelić z terminem na NFZ, podobnie jak znajomemu, który mi to miejsce polecił.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
mam wykonany rezonans magnetyczny głowy z kontrastem . widać wgniecenie potlicy czaszki i zniekształcenia naczyniowe. ale opisane przez neurologów. a potrzebuję opisania przez radiologa. gdzie mozna znalesc radiologa do opisania rezonansu.
Chciałbym wykonac rezonans magnetyczny głowy, gdyż mam załamaną potylice czaszki i zdazają sie u mnie wystapienia padaczki pourazowej. Stali boli glowa. szum w uszach
Zanim się obdzwoni wszystkie placówki i nawet skorzysta z tajemnej infolinii, ktoś może podpowiedzieć gdzie w miarę krótko czekał.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.nfz-gdansk.pl/uploads/files/02_AOS_ASDK_KAOS_20141024.xls

wcale nietajemna lista ale ogólnie dostępna...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jakie są teraz terminy na rezonans magnetyczny głowy?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proszę o pomoc w sprawie możliwości wykonania z NFZ rezonansu magnetycznego w województwie pomorskim - kattur15@wp.pl. z góry dziękuję. Pozdrawiam.
Witam. Za każdym razem kiedy mam badanie specjalistyczne, wchodzę na stronę NFZ oddział Gdańsk i z tej strony ściągam aktualną listę miejsc gdzie wykonuje się takie badania (pobieram wersję w w excellu - używam wyszukiwarki programu) i po kilku minutach wydzwaniam gdzie trzeba. 3 dni temu rejestrowałem córkę na rezonans, w Rumi i w Wejherowie terminy na maj przyszłego roku :) Na tomografię czekałem prawie 6 miesięcy. Adres tej strony to: http://www.nfz-gdansk.pl/gdzie-sie-leczyc,75.html
alicjawojewska@wp.pl to mój adres
czy ja tez mogę prosić o taka liste , potrzebuje pilnie zrobić to badanie:(
gdybyś wysłał mi tą listę będę wdzięczny ; j.rybakowski@wp.pl
zobacz w marynarce wojennej, trudno się dodzwonić ale trzeba próbować.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Halo,byłbym wdzięczny za taką listę.Mam żonę po mastektomii i teraz też szukam przychodni z rezonansem
Z góry dzięki i pozdrówka
kirschrot@wp.pl
bardzo proszę o listę gdzie mozna zrobić rezonans głowy aneciaz@interia.pl z góry bardzo dziekuję
w Tczewie mówili, ze w listopadzie będą rejestrować na styczeń. Może komuś się ta informacja przyda.
Prosze o namiary na szpital wojewodzki rezonans
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Są jeszcze miejsca na rezonans w 7 Szpitalu MW w Gdańsku. Nawet na luty 2014 roku, gdy inni mają już conajmnie na koniec marca :)

tel. 552-28-10. ciężko się dodzwonić, ale warto.

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

mati16.12@wp.pl bardzo proszę o tą listę
dowiedziałam się że :

NFZ podpisało nową umowę z ENEL-MED Grunwaldzka 163
rezonans meganetyczny.

terminy na sierpień !!!
tel : 5204913
22
23