Widok

fachowość

Może moja opinia wyda się komuś śmieszna lub mało wiarygodna bo jestem facetem. Ale nie chodzi mi o męskie rzeczy bo takich w tym butiku nie znajdziecie. Tu chodzi o moją „marudną” kobietę (ona twierdzi, że lubi dobry gust). Ogólnie jesteśmy z Poznania. Weekend w Gdyni to miała być odskocznia, ale padło hasło: ZAKUPY. I tu myślałem, że rozpocznie się horror. Pani z recepcji w hotelu poleciła butik o mało szumnej nazwie To Tu.
Ale nie nazwa stała się moim wybawieniem tylko miła, rzetelna obsługa i asortyment, który oferują. Nawet ciężko powiedzieć ile spędziliśmy tam czasu, było miło (panie znajdą czas aby doradzić zaprezentować towar). Liczy się to, że nie straciłem całego dnia. Moja „Gwiazda” była w niebo wzięta z poczynionych zakupów – i to jest najważniejsze 
Zaletą oferowanych przez ten butik produktów jest to, że charakteryzują się one przystępnymi cenami i odpowiednim designe.
Teraz głównym celem jest znalezienie podobnego miejsca w Poznaniu. Szkoda, że właścicielka ograniczyła ofertę do Trójmiasta.
Moja ocena
To Tu kategoria: Odzież damska
obsługa: 5

oferta: 5

jakość asortymentu: 5

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 5

5.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
:) serdeczne dzięki :)
Ż.Ż.