Widok
fatalny serwis.opoznienia realizacji
Zakupilem meble na wymiar w Emko po dobrych rekomendacjach.W trakcie realizacji mialem bardzo slabe doswiadczenia wlasne,jednak tlumaczylem to sobie ze mialem pecha. Architekt Agnieszka w pewnym m momencie przestala odbierac telefony i dowiedzialem sie ze juz znimi nie pracuje.Przypadek losowy.. jednak to co.mnie spotkalo tersz to czysta MASAKRA!Po kilku latach wozek od szafy suwanej wypadl z prowadnicy. Miesiac czasu bylem przez firme Emko zwodzony, ze oczywiscie naprawia tylko wszyscy na urlopach.. oczywiscie chcialem za naprawe zaplacic bo po gwarancji..po 9 tygodniach z brakiem dostepu do szafy i wielokrotnych telefonach z prosba o pomoc zaczalem sie dopytywac, czy jednak ktos przyjedzie czy mam demontowac drzwi sam,zeby dostac sie do ubran.Otrzymalem odpowiedz,ze problem zostal wielokrotnie zglaszany prezesom i ze cytuje"prawdopodobnie maja Pana W DUPIE"..tak wiec zadzwonilem do montera z innej firmy i naprawil usterke w dokladnie 15 minut.Wnioski pozostawiam czytelnikom..dodam tylko ze mieszkam w Gdansku ok. 15 minut od siedziby firmy EMKO
Moja ocena
Emko
kategoria: Zabudowy, meble na wymiar
obsługa: 1
oferta: 3
jakość usług: 1
terminowość: 1
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 1
1.7
* maksymalna ocena 6