Widok
PITSTOP-Gdynia i INTEGRA PLUS ze swoim 10-letnim doświadczeniem daje gwarancję zadowolonego klienta oraz dużo śmiechu i świetną zabawę dla każdego dziecka.
PAKIET A - 20 zł / Godz
Otwarty turniej z nagrodami w labiryncie ZOLTAR dla poszczególnych grup wiekowych:*8-12lat codziennie
w godzinach 10:00 - 15:00
* 13-17 lat w godzinach 15:00 - 19:00
* 18 lat i więcej w godzinach 19:00 - 23:00
PAKIET B 300zł/os/7dni
9:00 - 17:00 dodatkowo możliwość wykupienia wyżywienia. Niektóre z atrakcji: sklejanie modeli, lepienie naczyń z gliny, ZOLTAR, gry i zabawy kulinarne, teatrzyki kostiumowe z udziałem dzieci, gry planszowe, zręcznościowe i intelektualne ( zagadki Sherlocka Holmsa, przygody James Bonda), malowanie farbkami, kalambury, gry na PLAYSTATION, WII symulatory wyścigów samochodowych, piłkarzyki, edukacyjne projekcje na dużym ekranie, poznanie budowy gokarta, jeśli dopisze pogoda - kulig i wiele innych atrakcji
ZAPRASZAMY
PAKIET A - 20 zł / Godz
Otwarty turniej z nagrodami w labiryncie ZOLTAR dla poszczególnych grup wiekowych:*8-12lat codziennie
w godzinach 10:00 - 15:00
* 13-17 lat w godzinach 15:00 - 19:00
* 18 lat i więcej w godzinach 19:00 - 23:00
PAKIET B 300zł/os/7dni
9:00 - 17:00 dodatkowo możliwość wykupienia wyżywienia. Niektóre z atrakcji: sklejanie modeli, lepienie naczyń z gliny, ZOLTAR, gry i zabawy kulinarne, teatrzyki kostiumowe z udziałem dzieci, gry planszowe, zręcznościowe i intelektualne ( zagadki Sherlocka Holmsa, przygody James Bonda), malowanie farbkami, kalambury, gry na PLAYSTATION, WII symulatory wyścigów samochodowych, piłkarzyki, edukacyjne projekcje na dużym ekranie, poznanie budowy gokarta, jeśli dopisze pogoda - kulig i wiele innych atrakcji
ZAPRASZAMY
W szkółce jeździeckiej Kumaki koło Kowal organizowane są półkolonie zimowe z nauką jazdy konnej. Oprócz tego zapraszamy na niezapomniane kuligi na prawdziwych saniach po pięknych lasach w okolicach Kolbud. http://kumaki.pl/kulig.jpg
Jeśli chodzi o bale karnawałowe to polecam Centrum Rozrywki i Edukacji Radsas Sport. Moja córka była tam na zabawie sylwestrowej i bardzo jej się podobało.
link :http://radsas-sport.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=92&Itemid=14
link :http://radsas-sport.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=92&Itemid=14
Ja polecam półkolonie z robotami TwojRobot.pl. mają różne zajęcia i dla słodkich maluchów i dla dzieci z podstawówki. My byliśmy u nich na zajęciach w weekendy, ale znów się wybieramy z tym że na ferie.
Z tego co wyczytałam w programie dzieci maja budować roboty ze specjalnych zestawów lego i uczyć się je programować na kompie.
Mój mały llubi i lego i od komputera nie można go oderwać więc to będzie dla niego idealne połączenie. A i mają jeszcze chyba jakąś promocje przed feriami wiec można taniej się załapać.
Pozdrawiam wszystkich i życzę dużo radości w ferie.
Z tego co wyczytałam w programie dzieci maja budować roboty ze specjalnych zestawów lego i uczyć się je programować na kompie.
Mój mały llubi i lego i od komputera nie można go oderwać więc to będzie dla niego idealne połączenie. A i mają jeszcze chyba jakąś promocje przed feriami wiec można taniej się załapać.
Pozdrawiam wszystkich i życzę dużo radości w ferie.