Widok

fryzjer azaliowa - proszę o opinie

szukam opinii na temat fryzjera na rogu azaliowej/kminkowej. czy ktos juz korzystal?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
Nie polecam.
Byłam tam z dzieckiem.
Dziecko 4 letnie nie siedzi u fryzjera całkiem spokojnie, a pani zamiast miło je zagadać tylko powtarzała: siedź spokojnie, nie ruszaj się.
Przydałoby się inne podejście do małego klienta
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8
Znajoma była tam i po wizycie kompletnie wyłysiała. Nie polecam.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1
Także mam niemiłe doświadczenia związane z tym miejscem. Kilkakrotnie korzystałam ale jak byłam w zeszłym tygodniu strasznie cuchnęło czymś od zaplecza. Odór nie do wytrzymania. No i nie sprzątają włosów po poprzednich klientach.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Raz weszłam, bo chcjalam sie zapisać na strzyżenie włosów i korekcje brwi. Tyle arogancji o tych Pan jeszcze nigdzie nie spotkałam. Podziękowałam i juz nigdy tam nie wejdę.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokładnie, bez szyldu, bez żądnej informacji i jeszcze zdziwienie że klient 'jakoś' trafił. Czułem się jak intruz.
Ponadto mogliby chociaż odmalować elewacje, wygląda bardzo obskurnie i to w takim centrum osiedla...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Łaske robią że ktoś przychodzi
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
tak zgadzam sie ....
a w dodatku na czas wizyty Panie powinny przejac od rodziców obowiazki wychowania ,moze tez przekazac sladowe ilosci kultury oraz dobrych manier , taki fryzjer -wychowawca a to wszystko za jedyne 10 zł.
czy wy kobiety nie macie powazniejszych zmartwien tylko ocena zdolnosci wychowawczych fryzjera?
ja sie umawiam , przychodze , jestem obciety i zawsze zadowolony
to forum lepsze niz nie jedne "trudne sprawy"
drogie panie wiecej luzu, bo to grozi zawalem
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3
No cóż ;)za 10 zł niewiele można się spodziewać; ) zarówno od fryzjera jak i klienta. ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja sie zastanawiam czy one sie na tym zapleczu przypadkiem nie załatwiają.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
No przecież tam jest toaleta, bo gdzieś chyba muszą się załatwiać. Może toaleta się zepsuła i z kanalizy smierdzialo. ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mowię ze chce sie zapisać na korekcje bri, a Pani do mnie ze na kiedy? ja pytań jaki termin maja najbliższy? A ona, nawet nie patrząc w grafiku zeby dac jakaś datę, mowi ze za miesjac i sie uszmiecha do koleżanki jakby one byli Bóg wie kto i nie ma innych salonów w Trojmieszcie.
Tak mi głupio sie zrobiło, i wyszłam z takim niesmakiem i żalem ze wogule do nich weszłam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
A z kim pani rozmawiała. ? z Basią kosmetyczką? To brzmi raczej jak nie z nią. .....może te dziewczyny się nie lubią. ...robią sobie złośliwości. ....tam się w ogóle dziwnie zrobiło. Tak było fajnie jak była Ada. .....teraz upadek, tracą klienta po kliencie. ..skończy się jak z Sawanną ....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy Wy nie macie nic do roboty w nocy z piątku na sobote tylko rozmyslać o jakimś fryzjerze ??!?
Jedna 4.14, druga 7.50. W takich godzinach to sie śpi raczej.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Niektórzy nie śpią :) ci co śpią mają inne problemy; )
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłam i polecam korzystałam z usługi pani Natalii jak i pani Elwiry i wychodzę zawsze zadowolona z tego salonu :) Widać nie którzy nie mają swoich problemów, że czepiają się o elewacje, reklamę...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jednak forum czytają również właścicielki ;-) I szyld się znalazł i elewacja pomalowana jak trzeba. Kulturka jak trzeba. Co do Pań fryzjerek to wszystkie Panie w tym zakładzie strzygą jak trzeba, chyba że ktoś nie wie sam czego chce;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ok; )pożyjemy zobaczymy, mam tylko nadzieję że Ada i Monika będą miały do czego wracać.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
A kiedy wrócą?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Terminy porodu miały na listopad ale myślę że będą chciały posiedzieć trochę z dziećmi; ) powinny jakoś na początku przyszłego roku zacząć wracać. ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Będą, będą. Nie przesadzajcie, ja tam przeczekam bo warto ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3