Widok

fryzjer azaliowa - proszę o opinie

szukam opinii na temat fryzjera na rogu azaliowej/kminkowej. czy ktos juz korzystal?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
Postanowiłam skorzystać bo mam po drodze i weszłam tylko na chwilę żeby zapytać się o wolny termin i ewentualnie się umówić ale nie zdążyłam bo jakaś pani z pełnymi ustami wymachując kanapką wykrzyczała mi że ma przerwę. Praktycznie musiałam sama się domyśleć co wybełkotała bo było to zupełnie niezrozumiałe. I tyle było mojej wizyty. W ogóle jak to funkcjonuje.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie polecam bo tam bida z nędzą i umiejętności żadne. A z tego co widzę i klienta źle traktują.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3
Raz byłam tam poprawić pasemka i więcej nie zamierzam. Mają okropnej jakości farby. Do tego fryzjerka miała nieświeży oddech i zachowywała się jakby wszystkie rozumy zjadła. Odetchnęłam z ulgą jak już wyszłam.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4
Mojej żonie robiła włosy Pani Elwira. Była bardzo zadowolona z usługi i na pewno skorzysta ponownie z jej usług - na razie było tylko farbowanie. Widać, że dziewczyna to lubi, po sąsiedzku się przysłuchiwałem jak mówi o włosach i czuć, że nie robi tego z przymusu :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 11
Zgadzam się z Malami5.Byłam raz. Farby beznadziejne ale jaka cena taka jakość. No i panie rzeczywiście zachowywały sie jakby były tam za karę.
Nie polecam.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3
Stanowczo nie polecam jest tanio i tandetnie przede wszystkim farby bardzo złej jakości włosy miałam bardzo zniszczone po jednym farbowaniu. Panie nie miłe pracują jak za kare
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4
dziwne bo nie widziałam nigdzie łysej kobiety
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Numer do P. Moniki jest numerem prywatny, proszę na niego nie dzwonić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja przeczekam, ale u innego fryzjera. Wrócę tylko do Moniki i Ady
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nie polecam
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
Będą, będą. Nie przesadzajcie, ja tam przeczekam bo warto ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Terminy porodu miały na listopad ale myślę że będą chciały posiedzieć trochę z dziećmi; ) powinny jakoś na początku przyszłego roku zacząć wracać. ...
A kiedy wrócą?
Ok; )pożyjemy zobaczymy, mam tylko nadzieję że Ada i Monika będą miały do czego wracać.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jednak forum czytają również właścicielki ;-) I szyld się znalazł i elewacja pomalowana jak trzeba. Kulturka jak trzeba. Co do Pań fryzjerek to wszystkie Panie w tym zakładzie strzygą jak trzeba, chyba że ktoś nie wie sam czego chce;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Byłam i polecam korzystałam z usługi pani Natalii jak i pani Elwiry i wychodzę zawsze zadowolona z tego salonu :) Widać nie którzy nie mają swoich problemów, że czepiają się o elewacje, reklamę...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Niektórzy nie śpią :) ci co śpią mają inne problemy; )
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy Wy nie macie nic do roboty w nocy z piątku na sobote tylko rozmyslać o jakimś fryzjerze ??!?
Jedna 4.14, druga 7.50. W takich godzinach to sie śpi raczej.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
A z kim pani rozmawiała. ? z Basią kosmetyczką? To brzmi raczej jak nie z nią. .....może te dziewczyny się nie lubią. ...robią sobie złośliwości. ....tam się w ogóle dziwnie zrobiło. Tak było fajnie jak była Ada. .....teraz upadek, tracą klienta po kliencie. ..skończy się jak z Sawanną ....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mowię ze chce sie zapisać na korekcje bri, a Pani do mnie ze na kiedy? ja pytań jaki termin maja najbliższy? A ona, nawet nie patrząc w grafiku zeby dac jakaś datę, mowi ze za miesjac i sie uszmiecha do koleżanki jakby one byli Bóg wie kto i nie ma innych salonów w Trojmieszcie.
Tak mi głupio sie zrobiło, i wyszłam z takim niesmakiem i żalem ze wogule do nich weszłam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1