Widok
Kobiety to zawsze muszą komplikować:(
Jakby nie można normalnie, po bożemu, jeden samiec, jedna samica... i żadnych martwych filozofów.
To ja już wolę się przywiązać do krzesła i się nie podrywać na widok Twej blond głowy...
"Anty, ale kobiety chyba tak właśnie działają;) Kuszą, kuszą a potem żegnaj...;)"
Jakby nie można normalnie, po bożemu, jeden samiec, jedna samica... i żadnych martwych filozofów.
To ja już wolę się przywiązać do krzesła i się nie podrywać na widok Twej blond głowy...
"Anty, ale kobiety chyba tak właśnie działają;) Kuszą, kuszą a potem żegnaj...;)"
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Anty, ale widzisz, bo to jest tak, że ja to wiesz jak podrywam to tylko jednego mężczyznę;) Zresztą jak chciałam się wprosić na Twoje ognisko;) To nas nie chciałeś;)
I nie jestem blondynką;)
Że niby ja KUSZĘ??? No way:) Ja po prostu jestem miła:)
I nie jestem blondynką;)
Że niby ja KUSZĘ??? No way:) Ja po prostu jestem miła:)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Ja kiedyś miałam inny incydent. Że faceci zwracajã uwagę na duży biust to naturalne, ale ja swojego czasu miałam tak duże piersi ( nie dość że naturalnie sã duże D to jeszcze karmiłam więc tak rozmiar F był) Jestem w sklepie, mierzę sweterek, jestem w przymierzalni a tam zaglãda blond głowa sprzedawczyni I kobieta pyta włażãc mi do kabiny : wow, to natruralne som? No po prostu ręce mi opadły