Widok
zawsze smigalem gdansk sobieszewo promem na druga strone wiselki stegna nw dwor gdanski malbork taka sama trasa w druga strone jeżeli uzbiera się pare osob można jechać przez Tczew nie widze problemu w ubiegłym roku rozpedzilem rowerek w miejscowości MARYNOWY do 68 km/h ale to tylko miejscami ogolnie predkosc mniejsza :) nie jestem jakiś uwe ampler :) nie bac się będzie spoko
A kiełbasy całkiem dobre mieli dzisiaj pod twierdzą warowną w Malborku.
Trasę jechałem podobną jak koledzy powyżej, tylko na odwrót, czyli kowale, pruszcz, kiezmark, malbork, tczew, pruszcz, kowale. U mnie wiało między Tczewem a grabinem-zameczkiem(czy jakos tak).
Generalnie na uszosowionym mtb była tragedia z tym wmoredwindem.
Trasę jechałem podobną jak koledzy powyżej, tylko na odwrót, czyli kowale, pruszcz, kiezmark, malbork, tczew, pruszcz, kowale. U mnie wiało między Tczewem a grabinem-zameczkiem(czy jakos tak).
Generalnie na uszosowionym mtb była tragedia z tym wmoredwindem.
Zmiany to: opony 1.25" plus blat 48t, jest to full po 150 skoku z napędem 1x10, prędkość średnią utrzymać idzie na poziomie 27.
Jeśli masz standardowy napęd 3xileśtam z blatem 42 lub 44 i 11 lub 12 najmniej z tyłu to zmiana samych opon powinna wystarczyć.
Jak ma być tanio to Rubena v80 po ~25 pln a jak ma być lekko to maxxis detonator zwijany po ~75.
Jeśli masz standardowy napęd 3xileśtam z blatem 42 lub 44 i 11 lub 12 najmniej z tyłu to zmiana samych opon powinna wystarczyć.
Jak ma być tanio to Rubena v80 po ~25 pln a jak ma być lekko to maxxis detonator zwijany po ~75.
przepraszam koledzy kolarze ale nikt nie dawal znakow ze ma chec pojechać wiec pojechałem samotnie, nie było jakiegoś konkretnego odzewu na mój wpis, zagladalem na forum kilka razy nikt nie pisal będę na 100 procent wiec uznałem ze chętnych brak i pojechałem sam. prawde mowiac nawet nie zagladalem pod neptuna. Przepraszam jakos głupio się czuje może następnym razem się uda. Piszcie jakos konkretnie tak będę jade na 100 procent żeby było wiadome ze sa chetni. Ja miałem niezla pogode srednia 34 km/h trochę wialo ale nie było tragicznie