Widok

gdzie dobre solarium w gdansku ?

witam,
chcialbym sie dowiedziec gdzie w gdansku jest dobre solarium gdzie minuta kosztuje max 1 zł :D
z gory dziekuje za odpowiedzi :)

.... Carpe Diem ....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja też poszukuje solarium w Gdańsku ale chodzi mi tylko o opalanie twarzy ewentualnie dekold a nie całego ciała
a ja bym prosila o adres dobrego solarium na Zaspie :P oczywiscie z cena jak gdzies tam podana wyzej czyli jakis 1 zet za minutke :D
Witam
Zwiedziłem już wiele solariów w Gdańsku .
Moim zdaniem najlepsze jest na Żabiance pod przychodnią zdrowia o nazwie "Liwia" .Pierwsze wrażenie może nie jest najlepsze łóżka nie są
z najnowszej lini ,ale lampy super i wymieniane w porę ,ceny bardzo przystępne ,a efekt murowany naprawdę polecam.
Witek
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wszystko zależy od lamp , bo czasem moze lepiej opalać tańsze łóżko w tym samym solarium od tego droższego, warto pytać na miejscu + nawiew na twarz /bez tego ciężko/

sprawdze to na żabiance, bo blady jestem jak ściana /koło kościoła to jest?/

Jeszcze na żabiance jest jedno z****iście opala, super łóżka, ale dość drogie /polecam średnie łóżko /średnia cena, ale chyba w miare świeże lampy, tak grzeją ,ze bez nawiewu na twarz nie ma ci sie kłaść-jest OK/ 20min chyba 24zł ?/sympatyczne laski pracują, doradzą, muzyka, nawiew, pełna elektryka.

/przy Żabusi na Gospody /polecam za komfort i efekt /
a ja polecam salon Bella na Zaspie,sama tam chodze..moze lozko nie jest super ale jak to ktos zauwazyl wyrzej,nie na tym rzezcz polega:P.Maja new lampeczki zalozone,wiec opala good.Polecam..karnecik tylko 80zl w tym 100 min +10 gratis :P i kremiki firmy Onyx do kazdej sesjii..milusia pani..chyba wlascicielka.Co jeszcze..aa masazyk mozna sobie zrobic :P.ogolnie salonik mily jesli chodzi o klimat.
Namiary==> Gd Zaspa nowe bloczki Inpro,zaraz niedaleko od pasa startowego i przystanku autobusu 127..podaje telefonik dla zainteresowanych 512-10-28
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
W gdańsku to "Fabryka słońca" tel.585565010
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

w Gdańsku tyko i wyłącznie Solarium Hawana - mają najnowocześniejszy sprzęt i atrakcyjne ceny
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

też lubię tam chodzić, tym bardziej że mają opcje opalania na stojąco ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

najlepsze Solarium w Trójmieście to własnie Hawana!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Co? Gdzie? Kiedy?

gdzie pojemniki na odzież używaną w gdańsku (19 odpowiedzi)

czy jeszcze są takie pojemniki? wiem, że to "mafia", ale lepiej tam wrzucić, niż do...

Jak możesz zacząć reklamować swoją firmę? Jakieś pomysły? (20 odpowiedzi)

Jak możesz zacząć reklamować swoją firmę? Jakieś pomysły?

rak piersi w stadium 4 (3 odpowiedzi)

Witam. Moja bliska znajoma dowiedziała się niedawno, że ma raka piersi, już w czwartym stadium....

do góry