Widok

gdzie kupic narożnik

witam,gdzie warto kupic łożko narozne z funkcją spania, patrze na "agata meble" ale ma słabe opinie, podpowiedzcie prosze gdzie szukac, dzieki z góry.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja narożnik z funkcją spania kupiłam na meblosferze24, naprawdę świetnie wykonany i do tego wygodny :) Ostatnio widziałam, że aktualnie trwają u nich wyprzedaże, więc myślę, że warto :)
Moim zdaniem najlepiej w sieci, zdecydowanie lepsza jakość od tych stacjonarnych salonów, a i taniej. Kiedyś kupowałam tradycyjnie właśnie w takich salonach, ale za namową siostry przeniosłam się do Meble Hot, wiem, że niema żadnego porównania nawet, to jest jak dzień i noc i na pewno kolejne będę u nich zamawiać.
Ja tez kupiłam w agacie, piękny, modułowy narożnik, tylko tam znalazłam taki jaki chciałam mieć.

..
Ja kupiłam narożnik w Agacie i jest super wygodny ze spaniem super tkanina obiciową, a to teraz jest bardzo istotne bo niektóre są po prostu jak szmaty rozciągające się
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
My tez kupiliśmy w Agacie narożnik z funkcją spania i fotelem bujanym. Super się sprawuje i wygląda pięknie. Teraz zawierzamy kupić łózko do sypialni.
Najlepiej http://www.allemeble.com/Meble/Narozniki-wypoczynkowe-47 po narożnik jedź do sklepu agatameble albo na giełdę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tyle, ze jesli kupisz na gieldzie zadaj faktury z danymi sprzedawcy aby w przyszlosci w razie usterki gwarancyjnej ( 2 lata gw) nie mowil, ze to nie jego naroznik.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
wielkie dzieki, zajrze na giełde:) nie wiedzialam o tym.:)
na giełdzie w Pruszczu Gdańskim zamówisz jaki tylko chcesz, jakość nieporównywalnie lepsza od tych ikeowskich czy z Agaty Meble.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
W Ikei można kupić niestety te ładniejsze modele trochę kosztują, tych tańszych nie warto
nie wiem ile chcesz wydac ale masz wybor w klerze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja mam z Agata Meble narożnik Gala Collezione i jestem mega zadowolona, ale z tego co się orientuję, większość narożników ma funkcję spania okazjonalnego, a nie takiego na stałe - musisz się dowiedzieć, bo mi okazjonalne wystarczy i jakoś się nie spinałam nad tym tematem.
Jak ma być z tych tańszych to http://meblekomfort.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry