Widok

gdzie kupić ubranko do chrztu w Gdańsku?

Szukam miejsc gdzie mogę dla synka kupić takie wdzianko. Jest spory już koło 80-86 więc typowe na niego nie wchodzą.
Na allegro co mają widziałam ale może znacie coś u nas ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://ubrankadochrztu.com/kategorie/Ubranka_dla_chlopcow/1/ ja tu kupowalamdla swojego synka mój miał taki A019
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki :)
A zna ktoś jakieś inne sklepy???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wrzeszcz ul Partyzantów jest sklep są ubrania dla dzieci do chrztu do komunii ,i na Szerokiej w Gdańsku też są ja kupowałam tam dla siostry synka ubranko do chrztu.
a możesz powiedzieć w którym miejscu na partyzantów?
w Akpolu na Jaśkowej mają dość sporo na piętrzę
dzięki:)
Trzeba kierować się w stronę manhatanu ,jest butik,pasmanteria ,żabka ,jeszcze używana odzież i potem właśnie jest ten sklepik.
Można kupić przez internet zaczarowane-sny.pl- ubranka bardzo fajne. Siedziba tego sklepu w mieszkaniu prywatnym w Gdyni- można pojechać i przymierzyć, polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
czy ktoś wie w jakich mniej więcej cenach są sukienki do chrztu w Akpolu? Oraz czy dostanę tam od razu buciki?
sukienki w różnych cenach od 60 zł do ok 150zł mają wszystko buciki też dobierzesz . Ja w zeszłym roku za cały komplet sukienka kapelusz torebka buciki płaciłam ok 80zł. Cena sukienki lub kpl zależy od fasonu.
Też jest sklep z ubrankami do chrztu Gdańsk Niedźwiednik na Góralskiej 19
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
My kupowalismy w akpolu,maja tam duzy wybor,albo na czarnej obok kosciola.
Słonko69 ja mam sukienkę do chrztu do niej są spodenki,kapelutek sweterek i buciki http://ogloszenia.trojmiasto.pl/ogloszenie_uzytkownika.html?id_kat=607&id_ogl=2999761&sid=1047528858bb92ccebce645e47167005
Wiesz co, jeśli Ciebie to interesuje, to ja mam do sprzedania eleganckie ubranko do chrztu. Chrzciłam dziecko na Boże narodzenie, ubranko rozmiar 86, kolorystyka kremowo-niebieska, są tam ocieplane spodnie sztruksowe, koszula biała, muszka, kamizelka, kurteczka ocieplana niebieska pikowana. Ładne. Raz nałożone, stan idealny. Zapłaciłam za komplet 190 zł.
Gdyby Ciebie to interesowało daj znać a zamieszczę zdjęcia (ale już jutro)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Aaaaaaaaaaaaa...

.........a kurteczka ma kaptur i w zestawie jest sztruksowy kaszkiet.
Zapomniałam dodać......
........gdybyś jeszcze wróciła do swojego wątku :-)
Już mam ubranko :) Kupiłam polarkowe by maluszkowi było cieplutko. I tak wyglądał świetnie. Przy typowym garniturku bym musiała włożyć kurtkę a wtedy po co kupować ubranko :)

W końcu wybrałąm sie na Szeroką i polecam ten sklep.
Mieli i "garniturki" a w niższych cenach niż widziałam w necie. I właśnie takie polarowe wdzianka. Kurteczka, spodenki i czapeczka.

Jak tylko zrobię zdjęcie to wstawię na sprzedaż bo po co mi po chrzcie :) Więc jak ktoś zainteresowany polarowym ubrankiem rozmiar 80 (nieduże 80) dla chłopca z czapeczką to drapnijcie mi mejla na to co mam w profilu albo poczekajcie na post :) Niedrogo kupiłam więc sprzedam tanio.
mam do sprzedania komplet rozm. 86 dla małego eleganta :)) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/dla-dziecka/komplet-4cz-na-roczek-lub-chrzciny-ogl3032924.html
Ja w ostatnim czasie zamawiałam ubranko do chrztu dla swojego synka w sklepie internetowym: http://blumore.pl/ I jest naprawdę fajne ;) Dobrej jakości i oryginalne: Wybrałam garniturek zamiast tradycyjnej białej szaty.
Mały wyglądał świetnie :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Zaspa

Sea Salt (20 odpowiedzi)

Sea Salt powstanie przy al. Jana Pawła II. Najbliższe otoczenie inwestycji zapewnia dostęp do...

Aleksander Panow lek.med Leszczyńskich 1E (3 odpowiedzi)

Cześć...byiście? macie jakieś opinie? pomógł? Proszę o pomoc

przeprowadzka !!?? (41 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

do góry