Widok

gdzie kupie garnitur dla niewymiarowego pana?

Wesele Temat dostępny też na forum:
dziewczyny mam straszny problem :moj przyszly mezulek trenuje na silowni i na jego posture ciezko znalezc cokolwiek a uz najtrudniej garnitur.moze wiecie gdzie maja duzy wybor fasonow i rozmiarow?z gory dziekuje za pomoc

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my kupilismy w farage:)moze najlepiej uszyc hehe jak jest taki niewymiarowy:)))))

image
chyba juz troche za pozno na szycie,a na dodatek jestesmy za granica i tez nie ma za bardzo jak

image
moze jeszcze jakies propozycje dobrych sklepow?

image
to my też mamy taki problem:) Jak jest dobry w pasie to za wąski w barach, albo spodnie jesli dobre w pasie to zbyt opięte na udach.
No niestety wszystkie garnitury sa szyte tak samo, nigdzie nie spotkalismy sie zeby byl gdzies od razu dobry. Ale w niektórych sklepach podejmuja sie poprawek garnituru o ile nie sa to jakies bardzo duze różnice w wilekości.
Nam zaproponowala pani w sklepie Bytomu w Carefour, ze daloby sie to zrobic.

[URL=http://www.glitteryourway.com][IMG]
nie zalamujcie mnie!moze jednak ktos wie gdzie mozna dostac garnitur dla "miesniaka"

image
2 miesiące to chyba nie jest za mało na szycie.
W każdym porządnym sklepie z garniturami robią poprawki, by dopasować dany garnitur do klienta.
Ale chyba najlepszym wyjściem jest szycie na miarę, jak mówię, to nie jest za późno przewcież.
moj tez jest"miesniakiem" ale mam nadzieje ze nie bedzie problemu ze znalezieniem garnituru... przeciez na "takich" chlopów też sie cos szyje ,prawda :)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
uszyć, mojej znajomej mężowi niewymiarowemu podobno krawiec z ul.partyzantów chyba uszył cały garnitur na 7 dni przed ślubem. A facet ma dużo zamówień bo jest znany.
Mój narzeczony niestety ma ten sam problem. Nigdzie nie znależlismy, po prostu szyjemy u Dziekańskiego
image
a ile on bierze za uszycie garnituru?

[URL=http://www.glitteryourway.com][IMG]
moj narzeczony tez na silowni trenuje. Niedawno slzismy na slub do kuzynki i kupił garnitur w Medisonie w Gdańsku. pani mu rozlozyla z dwoch kompletow. Spodnie dwa rozmiary mniejsze niz marynatka, ktora swietnie lezy/

Magda i Michał
6 wrzesien 2008
image
Moj K. tez trenuje, niestty popelnilismy blad i zamawialismy garnitur. Nie ejst az tak zle..............ale.......... .

radze szyc. cena wychodzi tak samo,nie raz taniej. zlauje,ze nie szylismy-tak jak bylo planowanie.

image
Dorcia, on sie nazywa Dziekoński ;-)
spróbuj w Agnes w Gdyni, mój chłop też niewymiarowy i tylko tam dostał coś na siebie, po w miarę przystępnej cenie :)

image
na 3maja w Gdyni jest sklep z garniturami i surdutami i tam szyja kazdy rozmiar garnituru....ten salon miesci sie kolo salonu slubnego Natalia

Inne tematy z forum Kupię

Gdzie warto zamowic kwiaty w Gdansku?? (64 odpowiedzi)

Dziewczyny poniewaz jestem za granica niemam za bardzo mozliwosci jezdzenia po kwiaciarniach.Bede...

Zaproszenia ślubne - gdzie najlepiej kupić? (135 odpowiedzi)

Gdzie najlepiej kupić zaproszenia w okolicy Trójmiasta?

do góry