Widok

gdzie kupie perły???

Wesele Temat dostępny też na forum:
dziewczyny dzie moza w trojmiescie kupic perły do slubu i co o tym sądzicie??czy jesteście przesądne???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
sznur pereł kupisz w każdym jubilerze, albo same w www.korallo.pl Podobno perły przynoszą łzy,a mnie się podobają- nie jestem przesądna.
mi sie tez podobaja perly, ale czy bede miec to nie wiem jeszcze...
image
image
Niewiem gdzie kupisz perły - prawdopodobnie u każdego jubilera.Jednak jeśli chodzi o przesądy to odradzałabym , bo jak napisano wcześniej perły oznaczają łzy...Może pomyśl nad jakąś inną biżuterią.Otóż u mnie w rodzinie bliska mi osoba 2 razy miała na własnym ślubie założone perły i dwukrotnie niestety w krótkim czasie się rozwodziła.Także coś w tych "przesądach" jest bo w tym przypadku się dwukrotnie potwierdziło!!! Tyle jest różnej , pięknej biżuterii , że myślę , że bez trudu można pomyśleć o czymś innym niż perły.
a wg mnie perły są piękne i jak nic innego pasują do sukni ślubnej. Sama planuję je mieć.Trzymam się tego, że co najwyżej perły prawdziwe mogą przynieść nieszczęście:P A tak serio - to czy to średniowiecze, żeby w jakiś głupie przesądy wierzyć?
Ja mam kilka sznurów pereł, w różnych rozmiarach, mogę sprzedać :)
[url=www.nawieszaczku.pl]image[/url]
Ja kupiłam naszyjnik z pereł łączony ze złotem i do tego bransoletke u Kruka.
nawet nie wiedzialam ze to przesąd :) z tymi perłami hihihi

Inne tematy z forum Kupię

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

do góry