Widok

gdzie mozna grac ?!

Piłka nożna Temat dostępny też na forum:
Witam
Jestem od niedawna w Gda i chciałbym pograc w piłke w jakims klubie badz jakiejś drużynie amatorskiej, moze byc tez futsal.
Jesli ktos gdzies gra lub posiada jakieś info prosze o kontakt.
goplanin911@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podpisuję się pod postem Kolegi. Taka sama sytuacja, od niedawna w Gdańsku i chciałbym pograć. 24 lata.
mail: maniekk17@o2.pl
Spróbujcie poprzez pilkanahali.pl. Serwis póki co raczkuje ale kilka razy udało się już zebrać ekipę na grę.
Ja z kolegą też byśmy byli chętni . Poza tym my gramy w piątki na 19.30 w gdyni chyloni w balonie na trawce.
Radek a można się do Was przyłączyć aby pograć w piłkę. Prośba o kontakt pawel13-20@o2.pl
tez od niedawna w 3-miescie, chetnie bym pograł, do juniorów starszych grałem w drużynie, potem rekreacyjnie, chetnie pokopie-koorzen2@wp.pl
A mozna sie do was wkręcić? W tygodniu wieczorem byłoby fajnie pograć jerrygug@gmail.com
Też chętnie bym zagrał sobie bardziej amatorsko. Opcja jeszcze aktualna =D?
Póki aura niepewna gramy regularnie w balonie na Hallera w soboty. Szczegóły na pilkanahali.pl . Pewnie można taniej, ale za to tu za nas wszystko załatwiają i seris działa całkiem sprawnie.

Inne tematy z forum Sport

Bieganie zimą (19 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

tenis (3 odpowiedzi)

Rozumiem, że selekcja może rzeczywiście być kontynuowana, ponieważ indywidualny projekt wymaga...

Czy warto uprawiać sport? (12 odpowiedzi)

Tak się składa, że większość moich kolegów nie uprawia żadnego sportu. Ich zdaniem nie jest on im...

do góry