Widok

gdzie można pożyczyć fat bike w Gdynia lub 3mieście ?

dzień dobry, mój 17 letni syn napalił się na fat bike, po prostu zakochał się i od miesięcy jest nieźle na niego nakręcony. Ja Go rozumiem, też miałem marzenia i rodzice pomagali mi je spełniać. Problem jest taki, że taki rower podoba się Jemu czysto z wyglądu. Tłumaczę synowi, że to jest fajny rower na śnieg, piasek ale nie nacodzień, pokazuję opinie ludzi, z drugiej strony nie chcę zniechęcać - ma swoją kasę więc chętnie dołożę resztę. Obawiam się, że taki rower jest dla niego za ciężki /wiem, że są faty i 13kg ale kosztują ponad nasz budżet/.Przechodząc do sedna - chciałbym pożyczyć taki rower na 1-2h i niech sam sprawdzi, czy to jest jego bajka. Czy gdzieś w Gdyni lub okolicach można pożyczyć średniej klasy grubaska ? Z góry uprzejmie dziękuję za pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

http://fatbikesfun.pl/ bardzo sympatyczny człowiek to prowadzi.
waga roweru jest sprawa drugorzedna. Bardziej konstrukcja i szerokość opon które powodują duże opory toczenia mogą być bariera dla niezbyt silnego kolarza.
jazda na facie to zupełnie inna bajka i fatbike to niestety rower do lasy,plaze czy snieg,do miasta nie nadaje się.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mój syn też miał marzenie, aby mieć psa i teraz ja z nim wychodzę, a nawet już z dwoma:)) To może akurat dobry obrót sprawy, ale z wydaniem kasy na fat bike'a, to już co innego. Jeżeli nie jeździ po piasku czy po śniegu, to szkoda pieniędzy. Szybko się znudzi i będzie stał w piwnicy. Niemniej, z wypożyczeniem dobry pomysł. Niech się przekona, ile więcej energii włoży w pedałowanie.

Dobry pomysł. Będę pożyczał psa rodzicom, którzy chcą dziecku wybić z głowy posiadanie psa. Zarobimy na karmę.

To naprawdę nie jest zły pomysł:) Lepiej za w czasu niech się przekonają co oznacza codzienne wychodzenie z psem bez względu na porę roku i pogodę. Szkoda, aby potem psiak wylądował gdzieś przy drodze albo w schronisku.

Wychodzenie to betka. Gleba czeka każdego (prócz mnie), kto chciałby go utrzymać na smyczy.

Inne tematy z forum Rowery

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

do góry