Widok

gdzie na kick boxing

Wrzeszcz Górny Temat dostępny też na forum:
czy ktos sie orientuje gdzie w Gdansku mozna zapisac sie na kick boxing? i czy taka stara rura :) jak ja (25) jeszcze moze ?! z gory dziekuje za odpowiedz

LENA25
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, wiem że kick boxing
prowadzą we wrzeszczu w Akademii Technik Walk
oto ich stronka:
www.atw.pl

Pozdro, dla wszystkich fighterów!!!:-)
Mik
Cześć,Akademia Sztuk Walki jest OK. Dużo dziewczyn ćwiczy też u trenerów Kałużnego i Biernackiego w szkole na Zielonym Trójkącie w klubie Duet. Adresu nie pamiętam ale znajdziesz w internecie szukając w google. Jest też thai boxing na Spójni ale jaki poziom nie wiem.
A wiek nie przeszkadza. Sam zacząłem się bawić w ten sport stosunkowo późno.
Polecam Ci TigerGym, w weekendy prowadzone są zajęcia z kickbokingu, sama chodzę i jest naprawde z****iście, niezależnie od wieku, wiec nie masz się czym martwić. Zapraszam na strone internetową www.tigergym.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
na kick boxing??na stoczniowiec ... nie za drogo i jest spoko sama tam chodze:):) nie dawno zaczelma :):)polecam....
Gdansk.. a orientuje cie sie moze czy jest jakis klub w gdyni gdzie mozna trenowac kb?

Inne tematy z forum Sport

Czy warto uprawiać sport? (12 odpowiedzi)

Tak się składa, że większość moich kolegów nie uprawia żadnego sportu. Ich zdaniem nie jest on im...

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. (3 odpowiedzi)

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. Ja stosuję " oddychające " powłoki hydrofobowe...

do góry