Widok

gdzie po obrączki w 3mieście

no właśnie...jubilerzy typu kruk, aparat etc w galeriach handlowych zdzierają niesamowicie za samą lokalizację i markę...a gdzie Wy polecacie zakup? insteresują mnie obrcząki dwukolorowe, najlepiej takie które będzie można powiększać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my zamawialismy u jubilera " szews" na morenie polecam pana grzegorza maja swoje wyroby ale realizuja równiez wzory wybrane przez klienta.
Kupowaliśmy obrączki pod filaram w gdańsku. Duży wybór jest w Realu na Kołobrzeskiej i w fashion house. Bardzo dobre opinie na forum ma p.Suchowier z wrzeszcza
Polecam Goldex - wczoraj odebralismy ca cudneeeeeeee i przesliczne:)
Wiem ze maja stoisko na szadułkach w Outlet center i na zaspie na pilotow.
Te czasy, gdzie byly rozne ceny dawno sie skonczyly. Czasami lepiej
miec pewnosc, ze kupuje sie zloto okreslonej proby, niz podrobke ...
Iwonka, a jak to się cenowo przedstawia? Jaki wzór obrączek wybraliście?
Popieram Piotruśka. Ja preferuję Yes, Apart, Kruk itp. W Kruku mamy dożywotnią gwarancję, profesjonalna obsługa. Mam pewność że towar ( w tym wypadku obrączki są dobrej jakości).
Myślę że na obrączkach się nie powinno oszczędzać, to jest na całe życie! mozna zaoszczędzić np. dekoracji. Kwiatki szybko zwiędną a na obaczki będziemy patrzeć całe życie.
image
po tym jak kupiłem w kruku zaręczynowy i okazał się porysowany a wymienianie trwalo 2 tygodnie i dosłownie za pięć dwunasta przed zaręczynami dostałem pierścionek to ja już zdążyłem się wyleczyć z tych firm.

jeśli chodzi o FH i zaspę to wzory obrączek kiepskie mają
Polecam Goldex wyglądają pięknie! Jak się będą nosić wkrótce to sprawdzimy.
image
wyszukiwarka........ temat wałkowany dziesiątki razy :)

http://forum.trojmiasto.pl/Obraczki-KRUK-opinie-i-doswiadczenia-t66683.html?hl=jubiler#hl

http://forum.trojmiasto.pl/pytanko-obraczki-t94350.html?hl=jubiler#hl

http://forum.trojmiasto.pl/Obraczki-jubiler-JUBITOM-t71035.html?hl=jubiler#hl

http://forum.trojmiasto.pl/Galeria-obraczek-t56311.html?hl=jubiler#hl

http://forum.trojmiasto.pl/Jakie-macie-obraczki-t69629.html?hl=jubiler#hl

http://forum.trojmiasto.pl/do-osob-ktore-zlecaly-zrobienie-obraczek-z-wlasnego-zlota-t72029.html?hl=jubiler#hl

http://forum.trojmiasto.pl/gdzie-dostac-proste-zlote-obraczki-t70950.html?hl=jubiler#hl

http://forum.trojmiasto.pl/OBRACZKI-jakie-macie-lub-bedziecie-miec-t69265.html?hl=jubiler#hl

http://forum.trojmiasto.pl/obraczki-t68706.html?hl=jubiler#hl

http://forum.trojmiasto.pl/Jakie-macie-obraczki-i-skad-t67936.html?hl=jubiler#hl

http://forum.trojmiasto.pl/pytanie-o-obraczki-skad-kupujecie-t65576.html?hl=jubiler#hl

http://forum.trojmiasto.pl/Obraczka-z-brylantem-t66454.html?hl=jubiler#hl

http://forum.trojmiasto.pl/Obraczki-t63974.html?hl=jubiler#hl

http://forum.trojmiasto.pl/Dobry-jubiler-do-wykonania-obraczek-t64152.html?hl=jubiler#hl

tyle też razy polecany był Pan Suchowier z Wrzeszcza :) (koło salonu Beauty)

też mamy obrączki od niego :)

image

grawer mieliśmy gratis, ewentualne zmiany rozmiarów też :)

bardzo duży wybór wzorów, świetne doradztwo :)

My zamowilismy w Galerii Przymorze - Jubiler Eliza. Maja tam wlasnie promocje 20% upustu, albo 10% i zloty pierscionek gratis. Szeroki wybor, mila obsluga, przystepne ceny. Polecam :)
image
image
ja tez uwazam, ze na obraczkach nie mozna oszczedzac. My popelnilismy ten błąd i skusila nas nizsza cena.Niestety obraczki nie sa tak piekne jak te przez nas upatrzone ale juz sie przyzwyczailismy:)
Niezapominajka
A jaka masz pewność, że obrączki kupione w firmach reklamowanych przez znane gwiazdy (tak to ujmę) są lepszej jakości niż te kupione u jubilera mniej znanego?
Czasem jest tak, że zdzierają pieniązki za samą nazwę firmy...

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
Stelmach model 201 http://www.jubiler-lublin.pl/useruploaded/201.jpg
wyszło nam 11 gram - zapłaciliśmy 1600zł
przez rok mamy powiekszenia i pomniejszenie gratis,
w srodku grawer w cenie - ale to juz chyba standard:)
Na żywo są pięknięjsze pełne blasku...
Nasz model można o 5 nr w góre i 5 w dół
jezeli dzien przed slubem sie okaze ze sa za male albo za duze to usluge wykonuja w expresie.
Pełen profesjonalizm - mimo ze miejsce mnie troche zdziwilo bo ten Pan od Goldexu ma male miejsce wyznaczone w jakims butiku z ciuchami, drugie stoisko w Fashon House. Jednak wszystko bylo na czas i wedle umowy
Ja również polecam Goldex- dobra solidna firma i naprawde ma przystępne ceny.... za obrączki, które nam się spodobały zapłaciliśmy srednio 600 zł mniej niż np w Apart.... mają duży wybór i na każdą kieszeń:)
image
Dodam tylko, że noszę ją 4 mies i nic się z nią nie dzieje:) z Kruka mam pierścionek zaręczynowy i również polecam tą firmę bo po 1,5 roku ciągłego noszenia, prania i zmywania, ani białe złoto ani kamień nie straciły blasku- wygląda jak nowy:) tak że wszystko zależy od tego jaki masz model wybrany i ile kasy chcesz wydać:)
image
My mieliśmy ślub 25 lipca, a obrączki kupowaliśmy w goldexie..I powiem jedno obrączki super się nosi na dodatek są śliczne (a cenowo super nam to wyszło)
www.inneobraczki.pl
ja jesli mogę doradzic to odradzam Suchowiera, bo przez incydent z tym panem bylismy zmuszeni kupic obrączki gdzie indziej. zamowilismy w YES bo jest to siec sklepów a nie prywatny oszust!
Ja polecam jubiler "Szews" na Morenie, mamy obrączki dwukolorowe, które można powiększać, zmniejszać, nosimy je ponad rok i nic się nie dzieje:)
image
okruszek_ a co się stało?
obrączki byly pozłacane a nie ze zlota
1.500 zł

image
oups :P spróbuję raz jeszcze
image
my kupowalismy w Gdańsku pod filarami www.jubilermj.pl, na hasło trójmiasto.pl jest 5 % rabatu, tam maja najwiekszy wybor obraczek i duzo taniej niz w centrach handlowych
ja tez nie jestem zadowolona z uslug pana Suchowiera zrobil nam obraczki zupelnie inne niz zamowilismy, musial robic od nowa a efekt koncowy tez nie jest idelany, trwalo to 2,5 mca
w dodatku nie przejmowal sie za bardzo tymi wydarzeniami, probowal wciskac ciemnote a tego chyba nikt nie lubi
waszka a oddaliscie mu te obrączki i wzieliscie kase czy zostawiliscie? bo jesli zostawiliscie to radze sprawdzic czy są ze zlota!
zostawislimy zrobil od nowa, robil z naszego zlota, serio Was oszukal i zrobil pozlacane? jak to odkrylas? opisz prosze cala historie
Pan Suchowier gdzie ma swój sklep/pracownie? to jest ten na Świętojańskiej w Gdyni? na wysepce?
image
Pan Suchowier ma swój sklep w GDAŃSKU na przeciwko Galerii Bałtyckiej, koło salonu Beauty(suknie)

ja mam o Nim jak najlepsze zdanie - pierwszy raz czytam o jakiś nieprzyjemnych sytuacjach :P

chciałam nawet powiększyć swoją obrączkę - od początku ciąży puchną mi palce :) ale odradził :) bo można ją powiększyć maksymalnie o 2 rozmiary - a to tyle co nic :) i poradził kupić srebrną i przynieść do siebie - pozłoci ją gratis :)

2 srebrne różnych wielkości zrobił mi Szwagier :) ale nie pozłacałam ich :)
Dziewczyny , my kupowalismy też tam obrączki, na obrącze mojego męża widać kreskę w poprzek, ktora wygląda jak styk i na białym złocie wychodzi jakaś biała plamka, bylismy u niecho czyms ta plamkę przetarł ale ona spowrotem wyszła, dziwn to wszystko :/
image
My zamówiliśmy w Aparcie, dwukolorowe - łączenie białego i żółtego srebra.Najpierw obejrzeliśmy w salonie, a potem zamówiliśmy przez internet.Ten model, który nam się podobał był akurat w promocji.Jesteśmy zadowoleni, obrączki przysłano szybko a grawer był gratis.Tak więc ja polecam tego jubilera z pełnym przekonaniem.
my robiliśmy z własnego złota, dwukolorowe, bardzo grube i szerokie, u jubilera na rogu Wyspiańskiego i Danusi we Wrzeszczu, polecam. wykonanie tańsze niż pod filarami i na Zaspie, a obrączki są prześliczne. wprawdzie mat się z czasem trochę starł i pojawiło się na nim kilka maleńkich rysek, ale chyba tak to już jest z matowionymi...
waszka podaj meila,napiszę Ci jak nas wykiwał,
ps ooo tak! w pozłacaniu jest świetny!
moj mail dronning3@wp.pl
To nasze obrączki z salonu YES
image
image
image

to te nasze obrączki
okruszek mi tez napisz lene6@wp.pl, w sumie juz u niego kupilismy ale jak pisalam wyżej dziwne to wszytko
image
to nasze obrączki, białe i czerwone złoto, kupiliśmy je w Tczewie z Saint Maurice

image
Ja polecam allegro,po załatwieniu sali,orkiestry itd nie miałam siły na to aby jezdzic po jubilerach a tak to w domu na spokojnie wybralismy super wzór ktory w rzeczywistosci byl jeszcze ładniejszy a przy tym ceny duzo niższe a wzorów zatrzęsienie,

P.s.oprocz Naszych stroi i alkoholu mamy wszystko z allegro dlatego polecam taka formę organizacji
wlasciwie nie chcialam nikomu psuc reputacji ale stwierdzilam że ku przestrodze powinnam! chociaż w ten sposób niech pan suchowier odpokutuje! otoz zamowilismy u niego obrączki, mial byc najprostszy model (wzorowany na obrączkach z Yes) z białego zlota. zgodzil sie i w miesiąc je wykonal. zglosilismy sie po odbior, obie byly za duze, pan suchowier niechetny byl do ich zmniejszania, mimo iz wczesniej zapewnial ze bez problemu bedziemy regulowac rozmiar. w koncu zmniejszyl nam obie ale moja i tak byla za duza wiec zglosilam sie po raz drugi na zmniejszenie. z wielką obrazą zmniejszyl moją po raz drugi, ale próbowal mi wmowic ze jest dobra! nastepnie czekalismy tylko na slub zeby moc w koncu je zalozyc. w calej tej euforii, nie upomnielismy sie o paragon a pan s. równiez nie przypomnial o nim (nie placi podatku?). obrączki nie byly wykonane dobrze, ale trudno, nie reklamowalismy. po slubie (3dni!!) w obrączce męża od srodka zrobil sie odprysk! a pod spodem...metal!!!! szczęka mi opadla, ale udalo nam sie to wszystko pomyslnie zalatwic dzięki uprzejmosci pani z urzędu probierczego - bo tam udalismy sie po pomoc. dlatego wlasnie odradzam tego pana jubilera-bo sprzedaje bubel!!!
przedwczoraj odebralismy nowe obrączki z YES - te na ktorych mial sie wzorowac pan s. Są śliczne i przynajmniej mamy pewność.... Dziś je poświęciliśmy :)
my zamówilismy tam gdzie ja-dwisia. cenowo korzystnie, a reszta do oceny, kiedy je założymy :)

na dzień dzisiejszy- współpraca ok, cena świetna, wzór piękny.
...a potem przyjdą noce
jak psy wierne pod nasz dom...
Ja też polecam jubilera na rogu Wyspiańskiego i Danusi we Wrzeszczu.
no wlasnie irytujaco tez probowal nam wmowic ze to co zrobil bylo dobre mimo ze bylo fatalne, mnie to najbardziej wkurzalo bo co to za traktowanie klienta i i robienie z niego idioty!
paragonu tez nie dostalismy
teraz spo historii okruszka zastanawiam sie czy tez nie mamy pozlacanych ale jak to sprawdzic - moze ktos doradzi
jedyna mozliwosc to przeciąć obrączki albo podpiłowac chociaz z wierzchu np od spodu...
pamietajcie ze to ze nas oszukal nie oznacza ze Was tez, moze mieliscie szczęście....
my niestety nie :/
Teraz to i my się zastanawiamy czy to jes w ogole złoto :( a paragonu tez nam nie dał
image
kupilismy piekne obraczki w Goldex w Fashion House wiec polecam :)
image
Kreska, myślę, że będziecie zadowoleni :)
nasze są pięknie wykonane, a że się trochę ścierają od noszenia, to chyba norma.
dzięki wszystkim za odpowiedz

goldex faktycznie ma tanie te obrączki, ale na próżno szukać tam ładnych dwukolorowych obrączek

a za uwagi co do pana Suchowiera dzięki śliczne, przynajmniej będę wiedział do kogo nie iść, jakoś nie mam ochoty na toto lotek czy mi się trafi metal czy złoto :)
a moze by "życzliwie donieść" do urzędu skarbowego że pan S. nie wystawia paragonów?? co Wy na to?

www.obraczki.we-wrzeszczu.pl

albo też www.obraczki.wewrzeszczu.pl
a jak już macie obrączki i chcecie zrobić grawer to : www.grawer.we-wrzeszczu.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam jubilera w Gdańsku przy Grunwaldzkiej 37, nazywa się chyba "Karat". Cenowo było najtaniej ze wszystkich miejsc w których byliśmy. Dobrze nam doradził, nawet pomógł w wyborze. Po odbiorze obrączek wszystko pasowało. Jesteśmy zadowoleni.
jak szukasz czegoś extra polecam www.inneobraczki.pl - zajefajne pomysły
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
poecam-bo sama kupowałam, w alfie centrum piętro pod kinem, przy windach jest świetny salonik z biżuterią... duży wybór i ceny przystępne:)

Inne tematy z forum Kupię

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

do góry