Widok

gdzie przedłużanie rzęs?

Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
Witam, mam pytanie czy ktoś może polecić kogoś w pruszczu gdańskim jeśli chodzi o przedłużanie rzęs?
Nie chce już mi się jeździć do mojej stylistki , która mieszka w Gdańsku, chciałabym coś na miejscu.
Proszę o pomoc.

Dzięki
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na rogu czarnieckiego i okrzei jest maly salonik kosmetyczny i one tam przedluzaja
image

Uploaded with ImageShack.us
ALE CZY JEST sprawdzony? i dobry? Bo ja mam po drodze pare, ale nie chcę iść i się okaże że klapa ;>
image
ja osobiscie nie kozystalam z przedluzania rzes tylko z innych uslug ale moje kolezanki bardzo zadowolone
image

Uploaded with ImageShack.us
Polecam moją babkę !!! Pani Ewelina jest najlepsza a mam przykre doswiadczenia niestety...Przedłuza rzeski w domu i w salonie beauty... 503492856
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
również polecamP. Ewelinę
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja bym odradzała panią Eweline mam przykre doświadczenia byłam u niej pierwszy i osatni raz nie dokładna rzęsy odpadają zaraz po wyjściu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Uwazam ze Ewelina kocha to co robi i jest w tym dobra !!! Jestem jej kilkuletnia klientką a rzeski trzymaja mi sie ok 6 tygodni !!! Tej kobietki nie trzeba polecac bo jej praca mowi sama za siebie !!!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do tej Pani z Norwegii latam specjalnie na rzesy bo robi przepięknie !!!!nikomu nie powierze moich oczu,tylko Jej:)polecam !!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Pruszcz Gdański

PruszczPark (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w lokalizacji, która w ostatnich latach wyrosła na jedno z najważniejszych...

Zarządca nieruchomości Prestiż - prośba o opinie (23 odpowiedzi)

Szukamy administratora dla nasze Wspólnoty Mieszkaniowej w jednym z kandydatów jest Prestiż. Czy...

Sklep rybny (8 odpowiedzi)

cześć, szukam w pruszczu sklepu ze świeżymi rybami. jest jeszcze gdzieś coś takiego?

do góry