Widok

gdzie przeglad techniczny auta bez czepiania?

Gdzie w gd. Możecie polecić stacje kontroli pojazdów, gdzie nie beda szukali dziury w całym??? Zrobilem przegląd w oliwie dostalem na 2 tyg bo diagnosta uczepil sie spawanego wydechu.. Wszysko elegancko robione przez mechanika... Czy ktoś poleci stacje ,,bez czepiania,, ????? Pilna sprawa... Chyba że ktoś zna stacje gdzie za dodatkową oplata.. To info prosze na prv. marcin.gdansk@tlen.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Coś mi to wygląda na próbę znalezienia sposobu na dopuszczenie do ruchu chyba nie do końca sprawnego samochodu. Nieładnie, oj nieładnie. Mam nadzieję, że nikogo nie zabijesz. Szkoda by było...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
A mi sie wydaje ze to chodzi o przeglad auta ze spawanym wydechem.. I tylko to jest jego wada..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mozesz sprobowac podjechać do salonu Fiata przy hallera, robilem tam ostatnio przegląd i nie bylo większych problemów. Fakt że cięzko było sie do czegoś przyczepic w aucie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Czegoś nie rozumiem. Nie ma przepisu zabraniającego spawanie układów wydechowych. Jest to naprawa zgodna ze sztuką. Jeżeli wydech jest zdrowy a np. oderwie się wieszak lub w jednym miejscu zaatakuje korozja to można pospawać. Spawa się także złącze elastyczne dwururki. Co innego gdy wydech jest dziurawy jak sito i wisi na drutach. Wtedy nadaje się do wymiany.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokładnie. Ja też mam pospawany wydech i auto bez problemu przeszło przegląd.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zukowo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Adresu zapomniałeś napisać i nazwiska diagnosty..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry