Widok

gdzie sie umawiamy kochani? :-)

No właśnie, gdzie? Wiem, gdzie jest bacowka, ale juz nie pamietam czy sa tam jakies charakterystyczne miejsca, przy/w których moglibysmy sie umówić. Ponieważ Wy częsciej bywacie w tamtych okolicach niz ja, please dajcie jakas propozycje. Nie moge przeciez Was tak po prstu np. minąć i sobie pojsc. To byloby niewybaczalne...
a
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
gdanszczanko, jak mozesz to wyslij mi mapke z dojazdem bo za cholerke nie wiem gdzie to jest , ale jak znam zycie to pewnie gdzies kolomnie he he, ale moja obecnosc jest 100%, tak wiec poprosze o mapke. A tak na marginesie to MIA miala niezly pomysl zeby sie gdzies umowic w jakims bardziej komunikacyjnym miejscu.....:) pozdrawiam, czekam na mapke i do zobaczenia papa :)
No coz...pozostaje Ci zalowac :-)))).....zreszta nam tez :-((((
a
> ale jestem pewna ze w naszym forumowym przypadku
> bedzie inaczej. Jestem dobrej mysli..
Bardzo przepraszam.. ale ja tą myśl nieco zepsuję... bo jeśłi o mnie chodzi to szase, że mi się uda przyjśc maleją...
hi hi, nie łatwiej było się w jakimś bardziej znanym miejscu umówić, wiem że ktoś zaraz powie że im bardziej znane tym bardziej oblegane. Choć z drugiej strony czasami warto poznać jakieś odmienne klimaty:)))
pozdrowienia
a ja wrecz odwrotnie od odwrotnie...mapkie poproszie :-))
a
A ja wręcz odwrotnie, nie wiem gdzie jest bacówka a mapki nie chce bo licze na mój geniusz, spryt i wyczucie kierunku (czyt: zapytam o drogę)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
co prawda wiem gdzie jest bacowka, ale mapki sobie nie odmowie gdanszczanko :-))) Czy moglabys mi tez ja przeslac? :-))
dzieki
a
zrobilam sliczna mapkę :-) gizmolek już dostal ...

zeby potem ktos nie powiedzial ze nie przyszedl bo nie wiedzial gdzie to jest
No bez przesady....mam nadzieje ze 5 osób to minimum :-))) Wiem, ze co najmniej 50% z tych, ktorzy sie deklaruja, nie przychodza...ale jestem pewna ze w naszym forumowym przypadku bedzie inaczej. Jestem dobrej mysli..
Przypominacz i podsumowanie kto sie zadeklarowal przysle pozniej.
a.
Oby...
...Remember the jester that showed you tears...
Dobra dobra, gadki jak zawsze, a ciekawe ile osób się pojawi, pewnie jak zawsze z pięć....
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
To samo.. tylko cos mi sie "potentegowało" :) - ważne, że pogląd podobny :)
ddd napisał(a):

> Czy można się do was dołączyć> Chciałabym poznać "szczęśliwych
> ludzi". Czy chcecie się spotkac tylko w gronie dotychczasowych
> klubowiczow.
> Dott

Oczywiście, że można się dołączyć, a nawet trzeba ;-) Ale z tymi "szczęśliwymi ludźmi" to bym nie przesadzał. Oprócz mnie cała reszta to straszne marudy, tylko narzekają i narzekają ;o))))))))))))))))))))))))))))
Jestem kobietą, chciałabym Cię "SZCZĘŚLIWA" poznać i porozmawiać. Na pewno mogłybyśmy się poznać i porozmawiać. Mieszkam od niedawna w Gdańsku, brakuje mi przyjaciół.
Doti
Czy można się do was dołączyć> Chciałabym poznać "szczęśliwych ludzi". Czy chcecie się spotkac tylko w gronie dotychczasowych klubowiczow.
Dott
yyy....a co ja wyżej napisałem:D
O kurcze, zapytałem się kto będzie i żadnej odpowiedzi, więc nikt?
Coooo? Zlot?
Czyżby wreszcie się coś takiego udało?
Jest tylko jeden sposób, żeby się upewnić - trzeba spróbować :o))))))))))
Anty.. chodzi o to, zeby zachęcić kobiety i zniechęcic facetów. ;p
Konkurencja będzie mniejsza... ;)
do góry