Widok
gdzie sie umawiamy kochani? :-)
No właśnie, gdzie? Wiem, gdzie jest bacowka, ale juz nie pamietam czy sa tam jakies charakterystyczne miejsca, przy/w których moglibysmy sie umówić. Ponieważ Wy częsciej bywacie w tamtych okolicach niz ja, please dajcie jakas propozycje. Nie moge przeciez Was tak po prstu np. minąć i sobie pojsc. To byloby niewybaczalne...
a
a
od kolejki na przymorzu,należy wyjść w kierunku morza,odwrotnym niż na uniwersytet i do hali oliwi ,na głowną ulicę biegnącą pod kolejką -kołobrzeską. iść do tramwaju i wsiąść w 2 lub 8 jadącą w kieruku jelitkowa, wysiąść przy piastowskiej -po lewej stronie jest sklep KOmfortu, przejść przez ulicę po prawej stronie i iść prosto piastowską do końca -może by autobus 117 lub 143 -dwa przystanki-aż do morza i po prawej stronie jest bacówka-ufff nie wymyślajcie dłuższej trasy...bo sie zgubię
> nie wymyślajcie dłuższej trasy...bo sie zgubię
dluższej już się nie da wymyślić :))
bo prościej jest po prostu dojchać do Jelitkowa (tramwaj 6,2,8 autobus C) dojsc do deptaka, który jest wzdłuż plaży i pójść w prawo. Przejść przez mostek potem jakieś 100m do pierwszej przecznicy i tam na rogu jest Bacówka... (o ile mi sie coś nie pomieszało)
dluższej już się nie da wymyślić :))
bo prościej jest po prostu dojchać do Jelitkowa (tramwaj 6,2,8 autobus C) dojsc do deptaka, który jest wzdłuż plaży i pójść w prawo. Przejść przez mostek potem jakieś 100m do pierwszej przecznicy i tam na rogu jest Bacówka... (o ile mi sie coś nie pomieszało)
A takie małe pytanie, kto będzie jechał z gdańska głównego? można by się tam spotkać w kilka osób i spokojnie razem pojechać...
Jedna osoba której się zechce przyjśc wcześniej naprawdę może mieć jakiegoś kwiatka na stole (np doniczkowego, by zdaleka było widać, bueheheh)...a co do tego stolika to nie przyjmujecie możliwości że on może być zajęty?...zabardzo tej bacówki nie kojarze ale jeżeli ona jest koło plaży to ja mam wątpliwości czy tam będą wolne miejsca;) ..najwyżej skończymy na plaży, hehe...będzie super
Pozdrawiam
PS: miałem plana by przypomnieć o zlocie dzisiaj w nocy, ale sobie pomyślałem że to może poczekać do rana, hehe, jak to mówią, jak ci się nie chce czegoś zrobić poczekaj, inni zrobią to za ciebie;)
Jedna osoba której się zechce przyjśc wcześniej naprawdę może mieć jakiegoś kwiatka na stole (np doniczkowego, by zdaleka było widać, bueheheh)...a co do tego stolika to nie przyjmujecie możliwości że on może być zajęty?...zabardzo tej bacówki nie kojarze ale jeżeli ona jest koło plaży to ja mam wątpliwości czy tam będą wolne miejsca;) ..najwyżej skończymy na plaży, hehe...będzie super
Pozdrawiam
PS: miałem plana by przypomnieć o zlocie dzisiaj w nocy, ale sobie pomyślałem że to może poczekać do rana, hehe, jak to mówią, jak ci się nie chce czegoś zrobić poczekaj, inni zrobią to za ciebie;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Hej! Ja jestem nowa. Tzn. ostatnio coraz częściej tu zaglądam i Was czytam. Chociaż tylko ze trzy razy miałam "odwagę" by się wypowiedzieć. Z tego, co zrozumiałam, jutro jest zlot Forumowiczy, tak? Czy można się przyłączyć? Czy trzeba być "uprzywilejowanym"? ;)
Bo ja bym z chęcią wpadła. Jeśli mogę...
A co planujecie, tak w ogóle?
Pozdrawiam,
DI
Bo ja bym z chęcią wpadła. Jeśli mogę...
A co planujecie, tak w ogóle?
Pozdrawiam,
DI