Widok

gdzie sie umawiamy kochani? :-)

No właśnie, gdzie? Wiem, gdzie jest bacowka, ale juz nie pamietam czy sa tam jakies charakterystyczne miejsca, przy/w których moglibysmy sie umówić. Ponieważ Wy częsciej bywacie w tamtych okolicach niz ja, please dajcie jakas propozycje. Nie moge przeciez Was tak po prstu np. minąć i sobie pojsc. To byloby niewybaczalne...
a
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hmm...a może pod płotem na przeciwko wejścia do Bacówki(?) Bo tam nie ma, w sumie, żadnego strategicznego punktu...
Pozdri, M25.
przed bacówką stoją stoły i ławy ,to chyba usiądziemy na nich i poczekamy 20,00
No tak, ale stołów jest kilka i siedzieć przy nich będą również inni ludzie - może być problem z identyfikacją forumowiczy;)
M25.
oj chyba was poznam...ostatni stól po lewej stronie od wejścia ,aż pod ogrodzeniem...
o jakiej bacówkce piszecie, bo ja jestem ze wsi ???
...Remember the jester that showed you tears...
PRZYMORZE, piastowską do końca w kierunku morza, ostatnia knajpa przed deptakiem i plażą ,po prawej stronie, ostatni stół pod ogrodzeniem na lewo od wejścia-ufff powodzenia
ooooooooook :-))) Najwyzej bede sie wszystkich dookola pytac czy sa z Forum :-))) Postaram sie mieć jakiegoś kwiatka na stole (moze przyjde wczesniej).
Super sie zapowiada :-)
a
proponuję żeby kwiatki przynieśli panowie ,a co ! jak chcą być mężczyznami to niech się cieszą że tylo z takimi konsekwecjami...hi,hi...a ja może zrobię tort ??????
A może ktoś powie jak tam dojechać z bardziej znanych mi miejsc jak np. SKM na przymorzu. Gdańsk znam słabo także byłabym bardzo wdzięczna.:)))
od kolejki na przymorzu,należy wyjść w kierunku morza,odwrotnym niż na uniwersytet i do hali oliwi ,na głowną ulicę biegnącą pod kolejką -kołobrzeską. iść do tramwaju i wsiąść w 2 lub 8 jadącą w kieruku jelitkowa, wysiąść przy piastowskiej -po lewej stronie jest sklep KOmfortu, przejść przez ulicę po prawej stronie i iść prosto piastowską do końca -może by autobus 117 lub 143 -dwa przystanki-aż do morza i po prawej stronie jest bacówka-ufff nie wymyślajcie dłuższej trasy...bo sie zgubię
> nie wymyślajcie dłuższej trasy...bo sie zgubię
dluższej już się nie da wymyślić :))
bo prościej jest po prostu dojchać do Jelitkowa (tramwaj 6,2,8 autobus C) dojsc do deptaka, który jest wzdłuż plaży i pójść w prawo. Przejść przez mostek potem jakieś 100m do pierwszej przecznicy i tam na rogu jest Bacówka... (o ile mi sie coś nie pomieszało)
Najprościej jest przejść się trasą z Sopotu w stronę Brzeźna, wzdłuż morza. Wystarczy po prostu kogoś zapytać i na pewno sama trafisz:)))
M25.
jakiem gdanszczanka chyba na jutro mapke dojazdowa opracuje :-)
kurcze to niezły kawałek, ale dzięki wszystkim za wyjaśnienia myśle że sobie poradze, a spacer wzdłuż plaży pewnie mi sie przyda.
:)))pozdrowienia
A takie małe pytanie, kto będzie jechał z gdańska głównego? można by się tam spotkać w kilka osób i spokojnie razem pojechać...
Jedna osoba której się zechce przyjśc wcześniej naprawdę może mieć jakiegoś kwiatka na stole (np doniczkowego, by zdaleka było widać, bueheheh)...a co do tego stolika to nie przyjmujecie możliwości że on może być zajęty?...zabardzo tej bacówki nie kojarze ale jeżeli ona jest koło plaży to ja mam wątpliwości czy tam będą wolne miejsca;) ..najwyżej skończymy na plaży, hehe...będzie super

Pozdrawiam

PS: miałem plana by przypomnieć o zlocie dzisiaj w nocy, ale sobie pomyślałem że to może poczekać do rana, hehe, jak to mówią, jak ci się nie chce czegoś zrobić poczekaj, inni zrobią to za ciebie;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Hej! Ja jestem nowa. Tzn. ostatnio coraz częściej tu zaglądam i Was czytam. Chociaż tylko ze trzy razy miałam "odwagę" by się wypowiedzieć. Z tego, co zrozumiałam, jutro jest zlot Forumowiczy, tak? Czy można się przyłączyć? Czy trzeba być "uprzywilejowanym"? ;)
Bo ja bym z chęcią wpadła. Jeśli mogę...
A co planujecie, tak w ogóle?
Pozdrawiam,
DI
> Z tego, co zrozumiałam, jutro jest zlot Forumowiczy
Jutro???? Chyba za tydzień? czy ja coś przeoczyłem?
Witam:) jestem nowy, dziendoberek wszystkim i pozdrówka!!
Po ile te bilety na ten "zlot" , sa wolne miejsca jeszcze , bo z checia bym sie wybrał i poznał nowych ludzi!! Wakacje spędzam w domku więc jakaś rozrywka by się przydała:) Pozdrawiam i czekam na odpowiedz, to jak przygarniecie mnie:)
halo , czemu nikt nie odpowiada????? :(:(:(
do góry