Widok

gdzie sie umawiamy kochani? :-)

No właśnie, gdzie? Wiem, gdzie jest bacowka, ale juz nie pamietam czy sa tam jakies charakterystyczne miejsca, przy/w których moglibysmy sie umówić. Ponieważ Wy częsciej bywacie w tamtych okolicach niz ja, please dajcie jakas propozycje. Nie moge przeciez Was tak po prstu np. minąć i sobie pojsc. To byloby niewybaczalne...
a
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
> nie wymyślajcie dłuższej trasy...bo sie zgubię
dluższej już się nie da wymyślić :))
bo prościej jest po prostu dojchać do Jelitkowa (tramwaj 6,2,8 autobus C) dojsc do deptaka, który jest wzdłuż plaży i pójść w prawo. Przejść przez mostek potem jakieś 100m do pierwszej przecznicy i tam na rogu jest Bacówka... (o ile mi sie coś nie pomieszało)
od kolejki na przymorzu,należy wyjść w kierunku morza,odwrotnym niż na uniwersytet i do hali oliwi ,na głowną ulicę biegnącą pod kolejką -kołobrzeską. iść do tramwaju i wsiąść w 2 lub 8 jadącą w kieruku jelitkowa, wysiąść przy piastowskiej -po lewej stronie jest sklep KOmfortu, przejść przez ulicę po prawej stronie i iść prosto piastowską do końca -może by autobus 117 lub 143 -dwa przystanki-aż do morza i po prawej stronie jest bacówka-ufff nie wymyślajcie dłuższej trasy...bo sie zgubię
A może ktoś powie jak tam dojechać z bardziej znanych mi miejsc jak np. SKM na przymorzu. Gdańsk znam słabo także byłabym bardzo wdzięczna.:)))
proponuję żeby kwiatki przynieśli panowie ,a co ! jak chcą być mężczyznami to niech się cieszą że tylo z takimi konsekwecjami...hi,hi...a ja może zrobię tort ??????
ooooooooook :-))) Najwyzej bede sie wszystkich dookola pytac czy sa z Forum :-))) Postaram sie mieć jakiegoś kwiatka na stole (moze przyjde wczesniej).
Super sie zapowiada :-)
a
PRZYMORZE, piastowską do końca w kierunku morza, ostatnia knajpa przed deptakiem i plażą ,po prawej stronie, ostatni stół pod ogrodzeniem na lewo od wejścia-ufff powodzenia
o jakiej bacówkce piszecie, bo ja jestem ze wsi ???
...Remember the jester that showed you tears...
oj chyba was poznam...ostatni stól po lewej stronie od wejścia ,aż pod ogrodzeniem...
No tak, ale stołów jest kilka i siedzieć przy nich będą również inni ludzie - może być problem z identyfikacją forumowiczy;)
M25.
przed bacówką stoją stoły i ławy ,to chyba usiądziemy na nich i poczekamy 20,00
Hmm...a może pod płotem na przeciwko wejścia do Bacówki(?) Bo tam nie ma, w sumie, żadnego strategicznego punktu...
Pozdri, M25.
do góry