Widok

gdzie ta praca

Jakaś masakra z ta praca szukam juz od miesiaca intensywnie pracy rozsyłam cv.sledze portale zero kąpletnie nic jedyna osoba która mi odpowiedziala na mejla to śmieszny avon szkoda słow na tą z****ną polskę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
to po co wysyłałaś do "śmiesznego" avonu?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
sory nie wysyłałam do avonu oni sami werbuja ludzi po portalach i piszą mejle
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja Polska jest piękna,z popaństwem mam problem.Poza tym zgoda,czasami mam wrażenie że te portale to jakieś czarne dziury.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
masz racje wielkie guano wiekszosc ogłoszeń jest nieaktualnych albo ktos poprostu wogule nie odbiera a odpisanie na mejla to sukces
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
miesiac to malo. wart zainwestowac w cv napisane przez firme. prawdziwe, ale ladniejsze graficznie, jeszcze z dwa miesiace ok 180 cv i kilkanascie rozmow i raczej cos znajdziesz
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
bardzo dziekuje za pocieszenie ale niestety takie sa realia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam K2 Dystrybucje wszystkim, którzy szukają firmy, która dba o zdrowie i dobrostan swoich pracowników. Programy wellness i wsparcie psychologiczne sprawiają, że czujesz się tutaj naprawdę doceniony i bezpieczny

Cześć! Jeśli interesuje Cię praca hostessy, koniecznie sprawdź https://hostessy-agencja.pl/praca/. Z mojego doświadczenia - to świetna okazja, by zdobyć nowe umiejętności i poznać super ludzi.

Inne tematy z forum Praca

INVICTA - to bałagan a nie firma! (23 odpowiedzi)

Odradzam! Było 2 rozmowy po 1 godzinie każda. Wygłądało bardzo powaznie wszystko. Jak doszlo do...

PRACA chciec to moc (69 odpowiedzi)

Czesc, calkiem niedawno temat pracy zostal poruszony (zapewne po raz kolejny na forum, nie wiem...

Wieczni poszukiwacze pracownika (315 odpowiedzi)

Ogłoszenia, które od kilku tygodni pojawiają się a mimo to odpowiedniego pracownika zatrudnić się...

do góry