Widok

gdzie wyrwać jakiś fajny towar?

Na moim osiedlu mówią na mnie Gorący Mietek, prawie wszystkie fajne babki w okolicy już przeleciałem. Teraz przyjeżdżam na lato do 3miasta i chcę wyrwać jakiś towar.

Gdzie chadzają najlepsze maszyny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
SPIER...!!! TO MÓJ TEREN!!!
Slyszalam,ze co dwa tygodnie,na stadionie zuzlowym.
Tylko zebys oka sobie nie zaproszyl jak bedziesz biegal za maszynami.

drogi mietku!!!

Dobry towar leży na półkach pobocznych często usytuowanych przy latarniach, towar nie jest drogi a stoisko mięsne dobrze zaopatrzone, można tam znaleźć np. kurczeta z dużą piersią;) Ostrzegam nie zawsze są pierwszej świeżości wiec można się od nich rozchorować .;))))
acha zapomnialam dodac, że siec usytuowana jest na terenie całej polski także nie musisz sie fatygowac jadac az do 3miasta.;))))))
... a najlepiej wyrwać taką "maszynę" zajmując miejsce na wirażu, w dolnych rzędach:P
PS popierając jeden z wpisów - proponuję zmienić miejsce wakacji, takich cwaniaczków mamy tu na pęczki, trudno się wcisnąć, mógłbyś pozostać niezauważony i samobójstwo gotowe, a szkoda by było - taki macho...
Mietek, drobna rada - nie szukaj ich na tym forum!!! Ty z dobrego serca kulturalnie sie pytasz i zobacz co Ci jedna z druga odpisaly?! To pewnie z zawisci... bo pewnie urodziwe nie sa... a i mozdzki jak u wrobla szarego pospolitego...
Heja!
Zigi:-)
Kochany Gorący Mietku!
Jak masz dużo pieniędzy to na Monicaku w Sopocie znajdziesz pełno róznego rodzaju towaru do wyrwania...i to pierwszej klasy słowo daje...Jeśli niestety nie masz pieniędzy to lepiej pojedź na wczasy na wieś niz do miasta...tam są towary mniej cenne, a i przecena lub promocja się czasami znajdzie....
Takie życie moj drogi...
Athena, skąd ty wiesz jakie laski są na Monciaku, przeciez grubym babom nie pozwalają się tam przetaczać.
Zygi, Nie waż się obrażac ptactwa! Ja, miłośnik przyrody Ci mówię.
Dzięki za "szczere" odpowiedzi!

Ja tymczasem idę pobzykać sikorkę co się po podwórku kręci. Mówię wam, chodzi teraz tyle dupeczek po ulicy, że można skrętu szyi dostać.

Do zobaczenia w 3 mieście!!
MACHO MAN! WOW! Kto by pomyślał, że zawita w nasze skromne progi forumowe....dziewczyny szykujcie się, inwazja mocy nadciąga :-))))))))
Ok, troche sobie kpię sorry. Tak naprawdę to życzę powodzenia Mietku :-)))))
a.
Stary, gdzie Ty mieszkasz, ze towar tak latwo wyrywasz?! A moze wcale nie jest latwo, tylko Ty jestes mistrzem sztuki??? Chce byc Twoim uczniem!!! Oprowadze Cie po fajnych zakatkach 3miasta (gdzie towaru sporo), ale w zamian dasz mi troche wskazowek, stoi???
:-)))
Zigi:-)
> stoi???
Jelsi towar dobry to stoi... a jak zly to zwisa i obija sie o dwie kuleczki
Buuuu, ale przykro. Aż taki potrzebujący? Nie poznają się na twoim wybitnym intelekcie? A to durnowate baby. Przykre. Zostaje ci jeszcze oferta tego błazna z USA, możesz robić za wiewiórę, buahahahahaha.
Bacha, jakbyś nie siedziała na 100 funtach, to może i Mietek i amerykan by się tobą zainteresował. Miałabyś życie jak w bajce. Oh durnowata jesteś nie tylko w polityce, ale rownież i w miłości.

Chłopaczki co pod jedną spudniczką życie chcą spędzić , radzę wam po dobroci, wyjdźcie się przewietrzyć i swiatla trochę zobaczyć, bo skiśniecie tam.

Mietek, dobrą szkołę masz, tak trzymaj! Chociaż jeden normalny się znalazł na tym forum, bo reszta za nielicznymi wyjątkami to tylko cieńko śpiewa.
Ja proponuje byś sobie odpuścił te 3miejskie kobitki,ale mam plana, przyjedz tu zbierz ze 20tyś uczniów i jedz do swojej miejscowości by im pokazać jak się wyrywa dupeczki...zaufaj mi "szczeże ci mówie"

Pozdrawiam

PS: ehh ta konkurencja:P
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Oj, wy moi maluczcy!

Widać, że wam morskich śledziom mietkowa sztuka dymania obcą jest!
A wszystkich forumowiczkom-prześmiewcom uroczyście oświadczam, że jak dostaną sie w moje obroty to będą tylko drzazgi lecieć! Ja, Mietek obiecuję wam to! I nie jest to moje ostatnie słowo!
No i fajnie.
Teraz sie juz obudz i napisz cos z sensem.
Nie bede Ci krow co to rycza wypominal ale chcialbym wiedziec co mysla o Tobie te zaliczone panienki.
A moze one nie wiedza ze je przeleciales?

Powyzej to tylko moje zdanie.
Nie wszyscy musza sie z tym zgadzac.
mietek nie liczył ile przeleciał bo miał rękę zajętą i zamknięte oczy.
Tak,to by sie zgadzalo.
No i pewnie on gluchy,ze nie slyszal jak becza.

Manor ty jesteś jakiś podejrzany. Mietek do konkretów się zabiera a ty ciągle zadek nadstawiasz. Tu nie San Francisco.
Jeszcze się doczytalem, że ty Manor to były ministrant co na kościół teraz napada, czyli poprostu zdrajca. A jeszcze do tego nie dupiący, a może tylko dupowany. Opamiętaj się człowiecze, hańby nie przynoś dobremu i z dubczenia słynnemu, narodowi.
Pilnuj swojej,by Cie jakowas niespodzianka nie zaskoczyla.
A o Mietka juz Ty sie nie martw.
Reke ma w gipsie od tych przelotow.

A w sumie to co do mnie pijesz?
Zazdroscisz ze bylem ministrantem jak czasy byly spokojniejsze?
Wtedy musialem tylko dzwonkow pilnowac a nie tylow.NoCo napisał(a):

A wiesz jaka jest roznica pomiedzy dupczeniem a pisaniem o dupczeniu?

Ja nie mogę porównywać się wiedzą z ekspertem w tej dziedzinie. Moja służy tylko do exit-u, więc jesli chodzi o inne fizyczne zastosowania, to chyba nie wiem.
Wyjasnie Ci.
Pisac to kazdy o tym moze.

Wybacz, ale groźba aids-a nie pozwala na podejrzane kontakty.
Czegos nie rozumie.
Caly czas mowimy o pisaniu.
A tu akurat nic Ci nie grozi.

Manor ty się tak tu prezentujesz z tą twoją sygnaturą - Byly Sopociak, że przekupki na targu więcej klasy mają, więc co tu o dubczeniu możesz powiedzieć. Szlachetne panienki prawdziwej klasy oczekują, wiem bo się spotykam w realu. Taki twój kicz to może tylko dobry dla tych panienek co nadwaga do realu przejsć nie pozwola.
Nie bede sie znizal do Twojego poziomu.
Przyjmij ze od dzisiaj jestes olewany.
Scislej,nie mam zamiaru dluzej wdawac sie w polemniki.
Jestes dla mnie ciut za krotki.

Naprawdę facet z klasą jesteś,
potrafisz wypowiedzieć się na każdy temat obrażając innych,

potrafisz zarywać 'szlachetne' panienki, (ciekawe co rozumiesz przez słowo 'szlachetne') i co ważniejsze spotykasz sie z nimi w realu, to jest dopiero (Las Vegas Chwarzno),

a rąk używasz tylko do exitu (tego to pewnie wszyscy ci zazdroszcza) ciekawe czym piszesz na klawiaturze no i czym jesz, pracujesz itp. no nie obrażajac ciebie bo pewnie taki facet jak ty nie musi pracowac (pieniązki mu z nieba spadaja nie wnikając skąd jeszcze),

oj żal mi ciebie, naprawdę
PS. A Manorowi nawet do pięt nie dorastasz. I pewnie boli cie to jak cholera.
Ach, ta zazdrość wściekłością wychodzi. Chwarzno więcej klasy posiada i się nie chełpi, że 3miastem nie jest.
Oj widać że nawet z 3miasta sie nie jest bo dzielnic Gdynii sie nie zna.

A może to po prostu ignorancja.;)
Ale ty masz ikrę mia (ziraela@o2.pl ), takie co się na początku tak rzucają to później okazuje się, że są dobre w moim rzemiośle. Tak wygląda, że tacy "ziraela" opanowali to forum i już nawet Gdynie tak dobrze znają.

Jutro wybieram się na plażę, zrobię parę zdjęć i prześlę tobie. Nie jestem zarozumiały i z Mietkiem rownać się nie mogę, ale myślę, że ty zmienisz swoje zdanie. A jak mnie ładnie poprosisz to się może nawet umówię z tobą.
buehehehe ciekawy podryw, a jeżeli kolega już wykorzystuje do tego podrywu jej @ to mógł by jej zaimponować jak by napisał co to "zirael", podpowiem ci, to taki ptaszek, lub nazwa miecza...

Pozdrawiam
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
anty, nie masz mu co tłumaczyć, dla niego ptaszek i mieczyk pewnie z jednym się kojarzy;)
W końcu 'fachowy' z niego facio i dobry w 'rzemiośle' no no no:)

A tak na marginesie to nie moge doczekać się tych zdjęć, pewnie padnę na twarz (ze śmiechu hihihihi):))))))))

pozdrowinia:)))))
Tylko bez dyskryminacji proszę, bo się obrażę i będzie po zdjęciach. Już ja tą babską przymaskowaną ciekawość znam.
mietek dokończ wszystkie gorące i przeleć zimne . A wtedy w 3mieście zaczniemy

Inne tematy z forum Towarzyskie

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (59 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...

do góry