Widok
Kochany Gorący Mietku!
Jak masz dużo pieniędzy to na Monicaku w Sopocie znajdziesz pełno róznego rodzaju towaru do wyrwania...i to pierwszej klasy słowo daje...Jeśli niestety nie masz pieniędzy to lepiej pojedź na wczasy na wieś niz do miasta...tam są towary mniej cenne, a i przecena lub promocja się czasami znajdzie....
Takie życie moj drogi...
Jak masz dużo pieniędzy to na Monicaku w Sopocie znajdziesz pełno róznego rodzaju towaru do wyrwania...i to pierwszej klasy słowo daje...Jeśli niestety nie masz pieniędzy to lepiej pojedź na wczasy na wieś niz do miasta...tam są towary mniej cenne, a i przecena lub promocja się czasami znajdzie....
Takie życie moj drogi...
Bacha, jakbyś nie siedziała na 100 funtach, to może i Mietek i amerykan by się tobą zainteresował. Miałabyś życie jak w bajce. Oh durnowata jesteś nie tylko w polityce, ale rownież i w miłości.
Chłopaczki co pod jedną spudniczką życie chcą spędzić , radzę wam po dobroci, wyjdźcie się przewietrzyć i swiatla trochę zobaczyć, bo skiśniecie tam.
Mietek, dobrą szkołę masz, tak trzymaj! Chociaż jeden normalny się znalazł na tym forum, bo reszta za nielicznymi wyjątkami to tylko cieńko śpiewa.
Chłopaczki co pod jedną spudniczką życie chcą spędzić , radzę wam po dobroci, wyjdźcie się przewietrzyć i swiatla trochę zobaczyć, bo skiśniecie tam.
Mietek, dobrą szkołę masz, tak trzymaj! Chociaż jeden normalny się znalazł na tym forum, bo reszta za nielicznymi wyjątkami to tylko cieńko śpiewa.
Ja proponuje byś sobie odpuścił te 3miejskie kobitki,ale mam plana, przyjedz tu zbierz ze 20tyś uczniów i jedz do swojej miejscowości by im pokazać jak się wyrywa dupeczki...zaufaj mi "szczeże ci mówie"
Pozdrawiam
PS: ehh ta konkurencja:P
Pozdrawiam
PS: ehh ta konkurencja:P
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Pilnuj swojej,by Cie jakowas niespodzianka nie zaskoczyla.
A o Mietka juz Ty sie nie martw.
Reke ma w gipsie od tych przelotow.
A w sumie to co do mnie pijesz?
Zazdroscisz ze bylem ministrantem jak czasy byly spokojniejsze?
Wtedy musialem tylko dzwonkow pilnowac a nie tylow.NoCo napisał(a):
A wiesz jaka jest roznica pomiedzy dupczeniem a pisaniem o dupczeniu?
Powyzej to tylko moje zdanie.
Nie wszyscy musza sie z tym zgadzac.
A o Mietka juz Ty sie nie martw.
Reke ma w gipsie od tych przelotow.
A w sumie to co do mnie pijesz?
Zazdroscisz ze bylem ministrantem jak czasy byly spokojniejsze?
Wtedy musialem tylko dzwonkow pilnowac a nie tylow.NoCo napisał(a):
A wiesz jaka jest roznica pomiedzy dupczeniem a pisaniem o dupczeniu?
Powyzej to tylko moje zdanie.
Nie wszyscy musza sie z tym zgadzac.
Manor ty się tak tu prezentujesz z tą twoją sygnaturą - Byly Sopociak, że przekupki na targu więcej klasy mają, więc co tu o dubczeniu możesz powiedzieć. Szlachetne panienki prawdziwej klasy oczekują, wiem bo się spotykam w realu. Taki twój kicz to może tylko dobry dla tych panienek co nadwaga do realu przejsć nie pozwola.
Naprawdę facet z klasą jesteś,
potrafisz wypowiedzieć się na każdy temat obrażając innych,
potrafisz zarywać 'szlachetne' panienki, (ciekawe co rozumiesz przez słowo 'szlachetne') i co ważniejsze spotykasz sie z nimi w realu, to jest dopiero (Las Vegas Chwarzno),
a rąk używasz tylko do exitu (tego to pewnie wszyscy ci zazdroszcza) ciekawe czym piszesz na klawiaturze no i czym jesz, pracujesz itp. no nie obrażajac ciebie bo pewnie taki facet jak ty nie musi pracowac (pieniązki mu z nieba spadaja nie wnikając skąd jeszcze),
oj żal mi ciebie, naprawdę
PS. A Manorowi nawet do pięt nie dorastasz. I pewnie boli cie to jak cholera.
Ale ty masz ikrę mia (ziraela@o2.pl ), takie co się na początku tak rzucają to później okazuje się, że są dobre w moim rzemiośle. Tak wygląda, że tacy "ziraela" opanowali to forum i już nawet Gdynie tak dobrze znają.
Jutro wybieram się na plażę, zrobię parę zdjęć i prześlę tobie. Nie jestem zarozumiały i z Mietkiem rownać się nie mogę, ale myślę, że ty zmienisz swoje zdanie. A jak mnie ładnie poprosisz to się może nawet umówię z tobą.
Jutro wybieram się na plażę, zrobię parę zdjęć i prześlę tobie. Nie jestem zarozumiały i z Mietkiem rownać się nie mogę, ale myślę, że ty zmienisz swoje zdanie. A jak mnie ładnie poprosisz to się może nawet umówię z tobą.