Widok

gdzie z dzieckiem- trojmiasto

dzieciaczki maja teraz wakacje ,moze ktos z was wie gdzie mozna ich zabrac na terenie trojmiasta by urozmaicic im czas???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oprócz stałych ale raczej jednorazowych atrakcji takich jak zoo w oliwie czy akwarium gdyńskie najbardziej uniwersalnym miejscem do zabijania czasu jest dla mojej córki plac zabaw przy gdyńskiej plaży, z tego co mówi jest "najlepszy na świecie" :)
w jakim wieku dzieciaki??
mam 3 szczescia w wieku 11, 8 i 2 latka.
plac zabaw na przymorzu,rejs po zatoce,zoo,na najlepsze lody u wlocha w sopot (fakt - drogie jak cholera ale od czasu do czasu warto wyskoczyc z kasy bo takich smakow nigdzie nie ma ) basen,oceanarium, puszczanie latawca, :) jak jest pogoda wiele rzeczy mozna robic na powietrzu ;D
Zamek w Rzucewie nad samą zatoką jest śliczny. Jest tam tez niewielki plac zabaw. Jesli macie czas to proponuję zrobić wycieczkę poza Trójmiasto :)
Hej!
Na parkingu przy Realu w Osowie jest Planetarium. Widziałam na billboardach, że wstęp jest wolny i trwa to chyba do 29 lipca!
wiele jest fajnych miejsc:
- Sobieszewo
- Park Oliwski
- Góra Gradowa( Hewelianum)
- Zoo
-Pachołek (punkt widokowy)
-plaża
- spacer po gdańsku (zakątki Starego Miasta)
- Westerplatte
- Nowy Port ( twierdza i latarnia morska)
-brzezno molo
-sopot
- z Gdanska mozna jechac ,, ogórkiem" do zoo lub do Nowego POrtu gdzie mozna zwiedzic i spowrotem do gdanska
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Inne

Jak wybrać odpowiedni rodzaj masażu w zależności od potrzeb (6 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Niedawno zacząłem się zastanawiać, jaki rodzaj masażu będzie dla mnie najlepszy....

Adwokat Dorota Giesek (4 odpowiedzi)

Jesli ktoś szuka skutecznego adwokata to polecam Panią Dorotę Giesek z Wrzeszcza. Bardzo mi...

Ile kosztuje postawienie sklepu internetowego (7 odpowiedzi)

Hej Mam pytanie jaki mniej więcej budżet należy przygotować na postawienie sklepu internetowego...

do góry