Widok

giełda mam

A może by tak zorganizować coś podobnego u nas w Baninie ? (szkoła? sala w remizie?) do tej w Kartuzach:

http://zkaszub.info/Artykuly/Kartuzy-Gielda-Mam-w-Kartuzach-ciuchy-zabawki-akcesoria-ZDJECIA

Dla jednych to doskonała okazja do pozbycia sie ubranek,akcesoriów, zabawek dziecięcych z którymi nie mamy co zrobić/nie mamy komu oddać w rodzinie dla drugich na upolowanie czegoś w dobrej cenie lub wymianie. W Kartuzach i innych miastach cieszy się sporą popularnością.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem za!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Świetny pomysł!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tylko jak to zorganizować i kto mógłby podjąć się organizacji?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
też jestem za. Chętnie coś odkupię ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Super pomysł!!
super pomysł
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
super pomysł ....mam dużo markowych ciuchów ze stanów po moich bliźniakach....chętnie sprzedam ,pozamieniam na większe itp.
super że są osoby chętne. Trzeba by było podpytać jak to zorganizować. widzę że to w Kartuzach to organizowane przez Stowarzyszenie jest. Jak wygląda to prawnie hmm. Może p. Sołtys by pomogła ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
a może https://eplusi.wordpress.com/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
super może by wysłać do nich zapytanie, prośbę o zorganizowanie czegoś takiego ? Myślę, że znaleźliby się chętni do pomocy. A jeśli będzie dobrze nagłośniona "akcja" to i sporo mam weźmie udział. Idzie zima porządki w szafach każda z nas robi i nagle okazuje się, że dzieciaki z ciuchów powyrastały. To świetna okazja na odsprzedaż, wymianę.
Świetny pomysł, chętnie pomogę przy organizacji :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy ktoś zrobił coś tym temacie? Pomysł dobry szkoda, żeby ,"umarł". Chętnie pomogę w organizacji. Jak możemy się zgadać? Może utworzymy grupę na FB?
no własnie ja rzuciłam temat. Ale zupełnie nie mam czasu na jakiekolwiek organizacje :( nie wiem też jak do tego podejść od strony prawnej. Dziecko nie chodzi jeszcze do szkoły - brak znajomości. Czy jest tu ktoś ze stowarzyszenia o którym było pisane ? grupę na fb jak najbardziej należałoby utworzyć.
Utworzyłam grupę na FB Giełda Mam Banino. Tam możemy ustalić szczegóły. Zapraszam zainteresowane osoby.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Napisałam maila i wiadomosc na fb do tego stowarzyszenia z prośbą o pomoc w organizacji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Grupa otwarta czy zamknięta bo nie wyszukuje mi :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zamknieta
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
https://www.facebook.com
/groups/
196575940771724/?fref=ts
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej
jest odpowiedź od stowarzyszenia Edukacja Plus Integracja. Są chętni zadziałać :) padła propozycja spotkania w celu omówienia kwestii organizacji. Jestem z nimi w kontakcie jak tylko padnie data/godzina dam znać.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Internet JMT Elektronika Marek Wensierski (36 odpowiedzi)

Witam, do tej pory internet od JMT Elektronika Marek Wensierski działał sprawnie ale od około 2-3...

Imperium-Auto Salon (14 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Rehabilitacja, gabinety lekarskie (22 odpowiedzi)

Cześć, zwracam się do was z zapytaniem, co myślicie na temat powstania prywatnej placówki...

do góry