Widok

giełda meblowa Pruszcz Gdański

czy ktoś coś wie na ten temat? watro się tam wybrać? z góry dziękuję za wszelkie info
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
przeprowadziłem się do Gdańska z południa Polski( przeprowadzka związana z pracą). Koszt transportu mebli z okolic Wrocławia był na tyle wysoki(plus ew.straty transportowe),że po naradzie z żoną postanowiliśmy wyposażyć mieszkanie w Gdańsku i meblami kupionymi na miejscu.Odwiedziliśmy kilka sklepów-giełdę też.Wybór olbrzymi!Ale po zliczeniu kosztów(cen mebli)postanowiliśmy kupić nowe(gwarancja,jakość itp).I tutaj niespodzianka:wcale nie kupiliśmy mebli "przechodzonych" za dobre pieniądze.Kupowaliśmy w sklepie na parterze Top Shoppingu w Gdańsku(sklep z czarno-zielonym logo). Termin realizacji trochę był opóźniony(ponad tydzień mieszkaliśmy na kartonach) ale dodali za to rabat.Pomyślcie,czy warto kupować używane
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
Dobry wieczór zamówiliśmy u wilkowskich meble pol roku temu na grube pieniądze do dziś ich nie dostarczyli . Jaki państwo mieli sposób na zmotywowanie ich do odbioru sowich mebli ?Bardzo prosze o odp.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
bron boże u wilkowskich
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
A kto ci powiedział, że meble z gieldy są używane? Chyba nie doczytałeś wątku.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
kupuje sie od dobrej firmy i niema klopotu tanio i dobrze to mija sie z celem kupilam z gieldy od firmy dorex z czerska i jest okej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
jestesmy producentami stolow i krzesel dobrej jakosci w dobrej cenie telefon 60ersk769841
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 15
polecam przejechać się na giełdę!! też się tam wybieram :)
Moi Rodzice tam meble do kuchni i do przedpokoju zamówili i naprawdę super!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
NIE WIEM CO LUDZIE WIDZĄ W GIEŁDZIE??? MOŻE KIEDYŚ TO BYŁO COŚ, GDY NIE BYŁO SKLEPÓW, MARKETÓW ITP.
jEDNA WIELKA KICHA, A RZECZY DROŻSZE 20-30%. TEN KTO NIE ZNA AKTUALNYCH CEN KUPI WSZYSTKO BO "NA GIEŁDZIE TANIEJ"
SMUTNY ELEMENT PRUSZCZA
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 17
NIESTETY ALE KOLEGA NIE MA RACJI.
MEBLE NA GIEŁDZIE SĄ ŚREDNIO TAŃSZE O 30% NIŻ W SKLEPACH.

NIESTETY TERAZ DUŻO SKLEPÓW MEBLOWYCH ZAOPATRUJĘ SIĘ W CHIŃSKIE MEBLE "DĘBOWE LUB BUKOWE"
CIEKAWOSTKĄ JEST TYLKO TO ŻE W CHINACH TAKICH DRZEW NIKT NIE WIDZIAŁ A JAK TRAFIA DO SKLEPU W POLSCE BAMBUS TO ZE SKLEPU DO KLIENTA WYJEŻDŻA JAKO DĄB:).

I TO JEST CAŁA PRAWDA O NISKICH CENACH MEBLI W SKLEPIE
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 3
o co kaman? nikt tu nie pisze o uzywanych meblach
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Autoreklama !!!

Nie trudno sie domyslic ...

Kiepska z reszta !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
FIRMA STYL-MEBLE - wykończenie i montaż do bani. Monterzy robią szybko i niedokładnie. Reklamacja trwa ponad 3 tygodnie po wielkich bólach. Pani z która podpisało się umowę po wpłaceniu całej kwoty nie odbiera telefonów. NIE POLECAM........
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam niedługo planujemy zrobić kuchnię zastanawiamy się nad firmami w giełdy ale tak sobie myślę że dobrze by było zebrać na ich temat informacje najpierw, chcemy porządną kuchnie za rozsądne pieniądze, bardzo proszę o informacje na priv mala.malwi@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
a ja bym chciala kupic jakas sofe narozna . mozna prosic jakies namiary na sprzedawcow lub producentow ? a najlepiej o podanie ich stron internetowych zebym mogla zdjecia obejrzec :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
http://www.mebleduet.pl
Witam,
informuje ze od listopada zeszlego roku zmienil sie zarzadca gieldy w Pruszczu Gdanskim.
Obecnie firma zajmująca sie giełdą to firma Kreno Trade.
Pozostałę dane znajdą państwo na stronie http://www.gielda-pruszcz.pl

Pozdrawiam
Bartek
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Chcemy jechać do Pruszcza na giełdę. Na co zwrócić uwagę? Coś polecacie?
Byłam dzisiaj w Pruszczu gdańskim i jestem miło zaskoczona meblami widziałam świetne krzesła nowoczesne to stronka sami zobaczcie http://www.morrion.eu
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
morrion ma super krzesła i stoły naprawdę polecam kupiłam od nich komplet. Mają stoły i krzesła z resztą jak ktoś jeździ na giełdę to może zobaczyć POLECAM!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ludzie piszccie u kogo kupowaliście. Dobrzeże jest napisane u kogo nie kupować. Jak chwalicie firmę, to powiedzcie nazwę, ponieważ nie wiadomo do kogo można się zgłosić. No chyba że jest to ściema, autoreklama jakiegoś producenta.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry