Widok

giełda meblowa Pruszcz Gdański

czy ktoś coś wie na ten temat? watro się tam wybrać? z góry dziękuję za wszelkie info
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a wiecie na co zwrócić uwagę przy zamawianiu kuchni http://www.projektykuchni.cba.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja osobiście polecam ELTAP24.PL WSZYSTKO SUPER ! POLECAM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie byłam na giełdzie w Pruszczu chyba ze dwa lata więc nie wiem jak to wygląda obecnie towar i ceny,ale kuchnię kupowałam 4 lata temu z giełdy i od razu był robiony remont w kuchni.Obecnie każdy kto wejdzie do mojej kuchni jest zaskoczony efektem.Bardzo ładna kuchnia i dobrze jest wszystko zrobione łącznie z kolorystyką nic nie odpada ani się nie psuje.Producenci byli z Elbląga.I tanie meble.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Szarotka daj namiary do wykonawcy twoich mebli kuchennych na ancia5807@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szarotka ja tez poprosze na niusia_buzka21@o2.pl, my do naszej kuchni o wymiarach szer180cm i dł 270cm rowniez szukamy mebli. Bylismy w Tczewie w kilku punktach i najtaniej to bylo4,500zł . sadze ze to bardzo duzo. nie chce wydac wiecej na meble niz 3 tys. do tak małej kuchni jutro jedziemy na te giełde
Witaj równiez poprosze namiar do kogos kto robił Tobie kuchnie Szarotka. Pilnie poniewaz czas w sumie tez nas nagli. niusia_buzka21@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
uważajcie na Wilkowskich!!! Niechlujnie zrobione, niedomalowane... po 2 latach wszystko się rozsycha, klej wychodzi. No koszmar po prostu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kupiłam meble do pokoju na giełdzie, nowe i od ponad 5 lat i jestem nadal z nich zadowolona nic się nie uszkodziło i służy mi do tej pory ; )
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Krzesła piękne i eleganckie dzięki za informację. Porównywaliśmy w sklepie z mężem przed kupnem na 1szt zaoszczędziliśmy 25zł.
Krzesła mają metki także łatwo można porównać cenę . My zamawialiśmy na giełdzie ale można zamówić bezpośrednio przez stronę http://www.morrion.eu
Dzięki za informację pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy macie może opinie o firmie PATPOL z okolic Elbląga?
Witam niech Państwo nigdy nie kupują od firmy PATPOL mebli, zero rzetelności. Jakiekolwiek zgłoszenia reklamacji są ignorowane, czekam już ponad trzy miesiące na naprawienie 3 systemów w szafkach.
Jeszcze raz nie polecam !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
WITAM!! Jeśli chodzi o zakup mebli w Pruszczu Gdańskim polecam Firme Dorex z Czerska. Zakupiłam od tej Firmy stół i krzesła i jestem bardzo zadowolona.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
test test
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy giełda jeszcze funkcjonuje? Czytałam artykuł , że działają do końca grudnia 2015.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry