Widok

giełda w Pruszczu - jak dojechać ?

Jak dojechać na giełdę w Pruszczu Gdańskim z Gdańska Głównego?
Jakie autobusy tam kursują, z którego przystanku i gdzie mogę znaleźć rozkład jazdy ? w tą i z powrotwem (ważne)
(podobno są prywatne linie???)

jakie bilety obowiązują i do której czynna jest giełda w niedzielę (czy w inne dni również ?)

Może naiwne/głupie pytania, ale na google nie znalazłam odpowiedzi, nigdy tam nie byłam a wszyscy polecają akurat tą giełdę, mają własne samochody, a ja chcę dojechać środkami komunikacji miejskiej.

Bardzo dziękuję za ew. pomoc :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
z gd do pruszcza dojedz ,,50,, pozniej idz na przystanek na chopina-na przeciwko poczty,kosciola a tam podjezdzaja buzy z napisem ,,na gielde,,

czynna do ok 13,14
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
z Gdanska jezdza busy albo autobus 207 i siedzisz jedziesz wygodnie albo czasami stoisz jak sa tlumy :) bez zadnych przesiadek dojedziesz do gieldy czynna jest od 7- 14 im szybciej jestes tym mniejsze korki :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
a te busy odjezdzaja o pelnuch godzinach czy jak?i dokladnie skad z gdanska?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam ;) mam proźbe ... o jakich godzinach w niedziele jeździ bus na giełde w pruszczu gdańskim ... co godzine ? czy jak ? proszę o odp ;) dziekuje i pozdrawiam .
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pewnie ten wątek jest czytany co jakiś czas, więc dodam dla potomnych:
autobus 207, rozkład na ztm.gda.pl, jeździ mniej, więcej co godzinę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo Wam dziękuję :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jak z busami o ktorej jezdza z Gdanska z dworica lub lotu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Jak dojechać z Gdańska do Pruszcza na giełdę
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Gecco Deweloper (12 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

Czy ktoś żałuje zakupu mieszkania na kredyt? (419 odpowiedzi)

Witajcie, mam pytanie do osób, które kupiły mieszkanie na kredyt: czy żałujecie, że wzięliście...

Drzwi zewnętrzne Aluhaus - warto? (40 odpowiedzi)

Dzień dobry, Chcemy wymienić stare drzwi na nowe. Stwierdziliśmy z mężem, że pójdziemy w drzwi...

do góry