Widok
ginekolog dr Grzegorz Marciniak
czy ktos wie gdzie przyjmuje dr Marciniak?
natknelam sie wiele razy na niego w szpitalu w Wejherowie i dla mnie to złoty człowiek oby kazdy byl takim lekarzem:)mialam na tyle szczescia ze był przy moim porodzie:)
mam nadzieje ze 2 moja ciaze juz "On" poprowadzi:) ale za nim bede w ciazy:)chcalabym znalesc namiary prywatnego gab.:)
wszystkim dziewczyna ktore planuja porod w W-wie zycze zeby na "Niego"trafiły:)
pozdrawiam
natknelam sie wiele razy na niego w szpitalu w Wejherowie i dla mnie to złoty człowiek oby kazdy byl takim lekarzem:)mialam na tyle szczescia ze był przy moim porodzie:)
mam nadzieje ze 2 moja ciaze juz "On" poprowadzi:) ale za nim bede w ciazy:)chcalabym znalesc namiary prywatnego gab.:)
wszystkim dziewczyna ktore planuja porod w W-wie zycze zeby na "Niego"trafiły:)
pozdrawiam
bede bardzo wdzieczna za namiary:)
ten dugi jest tez super:) zartowal ze mna podczas porodu:P chociaz mi wtedy nie bylo do smiechu:) a Marciniak jak kiedys trafilam do szpitala oczywiscie w ciazy bardzo sie mna przejal...odebral pozniej moj tel o 2 w nocy a rano zadzwonil zapytac jak sie czuje a to dzis jest niespotykane:)
Marciniak jak kiedys do niego trafilam to tez powiedzial ze jak nie pozdrowie mojego lekarza(a to jego kolega) to pozaluje przy porodzie hihi wiec od razu jak go zobaczylam to sie przypomnialam hihi
a do tego 2 trafilam na ktg i pozniej za kilka godz jak mi wody odeszly i ciagle zartowal:)
chyba oboje sa swietni:)
a do tego 2 trafilam na ktg i pozniej za kilka godz jak mi wody odeszly i ciagle zartowal:)
chyba oboje sa swietni:)
bardzo bardzo dziekuje:)
Justi powodzenia przy porodzie widze ze juz naprawde blisko do spotkania z dzidziusiem:)powodznia!!!!
ten 2 na poczatku byl malomowny ale jak juz trafilam z wodami to sie rozgadał:P
a czy to sa namiary na prywatny gabinet?? bo ja mam trochę inne. Dr Marciniak przyjmuje w Gdyni ul. Nowogrodzka 17/4 w środy, piątki od godz. 16 i soboty od 10 tel 058 621 10 68 - to z wizytówki,ale nie wiem czy nie jest stara bo jeśli przyjmuje w wejherowie również w piątki od 13 do 19 to przecież nie mógłby w Gdyni od 16 ...hmm..
hehe super ze tam chodzilam ale do dr Piskulaka ktory przyjmuje w pon.wt i sr:)
mialo byc czwartek a nie sr:)czyli bylam tak blisko:)dziwne ze nie ma tam zadnej informacji ze tam przyjmuje:P
NAJLEPSZY LEKARZ NA ŚWIECIE
Moje drogie Panie nazywam sie Angelika jestem z Wejherowa pracuje w szpitalu w wejherowie oddizal neurologi i w samym szpitalu odnosnie doktorka kraza same DOBRE slowa ja osobiscie chodze do tego lekarza od samego poczatku i zanic w swiecie bym go nie zmienia jest cudowny widac ze lubi to co robi i jest przejety sytulacja kazdej pacjentki kazdej z nas jest bardzo wrazliwy i uczuciwy robi cos czego na dobra sprawe nie musialby lub robil prywatnie mam namysli wszelkie badania my z mezem od jakiegos czasu staramy sie o dziecko i nic a ten doktor wreszcie wziol sprawy w swoje rece i podniosl nas na duchu on naprawde sluchajcie spadl z nieba 573327 to moj nr gg jak cos piszcie odpowiem na wasze pytania dotyczace jego osoby pozdrawiam
To Anioł nie człowiek rozmawiając z nim spostrzegając jego wzrok i zachowanie czuję się spokojna i ukaja to mój ból ... To anioł nieustającej pomocy !!!!!!!! Ten lekarz jest cudowny ... przyklada sie do wszytskiego co robi a co najwazniejsze nie robi tego z przymusu tylko z dobrej checi :) lzy mi leca jak to pisze bo mam 21 lat i z posrod wielu naprawde wielu lekarzy tylko On okazal sie byc czlowiekiem i rozumiec drugiego czlowieka reaguje na czyjes prozby nie sa mu to obojetne jest naprawde cudowy dziekuje Bogu ze zeslal nam go na ziemie i ze los sprawil ze go poznalam :) nieznam zadnego innego takiego czlowieka :) a szkoda bo gdyby wszytscy ludzie lub sami lekarze byliby tacy jak doktorek to swiat bylby piekniejszy :) _ pozdraiwam Angela w-wo
Zgadzam się z Tobą "Angela".
Dr. Marciniak to złoty człowiek (w dosłownym tego słowa znaczeniu), umie tak podtrzymać czlowieka na duchu, że w dzisiejszych czasach taki Lekarz to "CUD". Jestem też pacjentkom dr. i dla mnie też wiele dobrego zrobił-bezinteresownie. Byłam w ciąży i mogłam liczyć na Niego w każdej sytuacji, a nie miałam lekkiej ciąży. I wiem, że nadal mogę.
Bardzo dziękuję panu doktorowi za tak fachową opiekę- DZIĘKUJĘ!!!
Pozdrawiam ;)
Dr. Marciniak to złoty człowiek (w dosłownym tego słowa znaczeniu), umie tak podtrzymać czlowieka na duchu, że w dzisiejszych czasach taki Lekarz to "CUD". Jestem też pacjentkom dr. i dla mnie też wiele dobrego zrobił-bezinteresownie. Byłam w ciąży i mogłam liczyć na Niego w każdej sytuacji, a nie miałam lekkiej ciąży. I wiem, że nadal mogę.
Bardzo dziękuję panu doktorowi za tak fachową opiekę- DZIĘKUJĘ!!!
Pozdrawiam ;)
To chyba nie opis dra Marciniaka, pacjentki zło konieczne?? Jako jedyny jest szczery i dba o każdą pacjentkę, nie tylko te ze swojego prywatnego gabinetu.
Poza tym miał sprawę, ale w sądzie lekarskim i zarzuty zostały odrzucone.
Najpierw lepiej sie dowiedziec, a nie krzywidzić pomówieniami człowieka.
Poza tym miał sprawę, ale w sądzie lekarskim i zarzuty zostały odrzucone.
Najpierw lepiej sie dowiedziec, a nie krzywidzić pomówieniami człowieka.