Widok

ginekolog sanus

witam wszystkie panie czy któras z was była u dr onichimowskiego??? nie wiem czy jeszcze przyjmuje w sanusie na unruga-ja jakis czas temu byłam u niego to nie dosc ze krzyczał na mnie bez powodu-to był wulgarny-dosłownie klął jak szewc-czy któras z was miała tą wątpliwą PRZYJEMNOSC?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To ten facet jeszcze pracuje w zawodzie? Skandal.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na ul. Unruga już nie pracuje - yupppi yeeeea
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
to pracuje czy nie? ja nie wiem
a o koprowskim niby dobre opinie ale to ślimaczyna wszystko robi jak żółw dla kogos kto ma mał oczasu dla siebie to porażka a dodam ze kilka lat temu jak juz lezałam na fotelu gin to on zagryzał kanapkę podchodząc do mnie do badania:/ srednio fajne
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie pracuje już.
Koprowski przyjmował kiedyś na Warszawskiej w przychodni ale już go nie ma no i dobrze.Ogólnie tow przychodniach nie ma dobrych lekarzy szkoda,że dr.Januszewska nie przyjmuje nigdzie w Gdyni tylko prywatnie gdzieś w Gdańsku to dobra lekarka prowadziła moje 2 ciąże drugą zaczął właśnie dr.Koprowski dobrze,że ona wróciła wtedy z macierzyńskiego z niego nie byłam zadowolona.Dobry lekarz też jest dr.Drapiński robi usg w Spółdzielni był przy moich 2 porodach i byłam bardzo zadowolona szkoda,że nie przyjmuje nigdzie :/

Inne tematy z forum Obłuże

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...

Terminal Kontenerowy w Gdyni (ten, gdzie parkuje prom Stena). (480 odpowiedzi)

Jeśli ktoś potencjalnie zainteresowany pracą w tym Terminalu (nie mylić z GCT z naprzeciwka),...

do góry