Widok

głośny seks za ścianą

Chełm Hydepark Temat dostępny też na forum:
Za ścianą mamy parkę, która bardzo głośno uprawia seks w nocy np. 4 rano, łóżkiem walą w ścianę i wyją, jęczą itp. Potem przechodzą do wanny i to samo. W naszych blokach to ubaw po pachy, tylko że rano musimy iść do pracy i chcemy się wyspać. Zwrócenie uwagi (dyskretnie i kulturalnie na kartce) bez rezultatu. Sąsiedzkie kibicowanie taki też sobie efekt - tzn. mają wówczas problem z finałem. Czy uwagę mamy zwrócić PRZED, PO CZY W TRAKCIE? Albo jakieś inne pomysły
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 6
A ja mieszkam w bloku i lubię głośno... nikt się nie skarżył jak dotąd xD Dziś też mam zamiar pohałasować ^^ WIOSNA IDZIE! To się aż prosi ^^ heheheh
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Widzę, że watek jest rozwojowy wiec coś Wam poradzę. Kiedyś kilka lat temu miałem dziewczynę, której sąsiedzi zza ściany też hałasowali. Po wielu pomysłach, jak ich uciszyć zaważyliśmy, że jeden sposób działa perfekcyjnie - wystarczyło puścić na głośniku na całą parę ten utwór:

http://www.youtube.com/watch?v=AcFXeTfWnUk

Zwykle po 30 sekundach następowała kompletna cisza. To nie żart.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a mi się zdarzyło dostać od sąsiadów taką o to piosenkę...a konkretnie jej refren na cały regulator...

http://www.youtube.com/watch?v=xAmUK942r6k

...i od tej pory uważałam na swoje jednoznaczne dźwięki...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
hehe ;) można też puścić to ;)

http://wolfspider.wrzuta.pl/audio/2yIB4hrvXgQ/prl_ona_kocha_ten_sport
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ciekawe,czy mimo postu problem z głośnym dochodzeniem nadal występuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A co ma post do glosnego seksu?
już nie, podczas kopulacji facet przeczytał wpis i zakneblował usta partnerce. teraz totalna cisza, wszyscy lokatorzy boją się dymać. faceci piją kawę z bromem i poddają się kastracji
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przychodzi baba do lekarza i mówi: panie doktorze, mnie to się wszystko kojarzy z seksem.
A lekarz na to: a brom brała pani dzisiaj?
Baba: nie panie doktorze, dzisiaj jeszcze nie brombrałam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przychodzi baba do lekarza,
lekarz: Slucham pania, co sie stalo?
baba: wszystko mnie wkurza, szumiacy las, odglosy robót na dogach, cisza w domu, woda mokra, zimne powietrze,- wszystko!
lekarz: pani jest za mloda na stres....a nad morzem byla pani?
baba: bylam, ale wkurzaja mnie te fale, szum morza, wiatr...
lekarz: to moze brakuje pani seksu?
baba: nigdy tego nie robilam doktorze...
lekarz: to moze ja pani zademonstruje...prosze sie polozyc, rozebrac...rozlozyc nogi...
Kiedy skonczyli, baba powiedziala: Doktorze! Wkurzyles mnie pan na maksa! Albo pan mi go wkladasz, albo wyjmujesz!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
"teraz totalna cisza, wszyscy lokatorzy boją się dymać." -> made my day ;)))))))))))))))))))))))))))))))))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja też

Miałem sąsiada 17-19 lat do którego przychodziła panienka w południe i TO robili. Najciekawsze jest to,że wszyscy myśleli/plotkowali, że to do mnie starego dziada :))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wisisz sąsiadowi piwo za reklamę szeptaną ;]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nikomu reklamy nie robię i nie robiłem, nikogo palcami nie pokazuję, przyjąłem wszystko na klate więc kto komu wisi piwo? Z sąsiadami nie rozmawiam na tym poziomie bo to pustaki straszne są. Mam zasadę, którą przejąłem od celebrytów: "niech mówią, byle jak, byleby mówili" Język jest mięśniem, który nigdy się nie starzeje :)

Kastratów emocjonalnych nie brakuje, ciekawe dlaczego Ty tego nie robisz???

po pierwsze robią to w swoim mieszkaniu więc nikt nie ma prawa im zabronić ;) po drugie zwrócenie uwagi jest dobrym pomysłem aczkolwiek można to zrobić kulturalnie i wprost :) może po prostu pójść, zapukać do drzwi (byle nie podczas czy po ekscesach) i porozmawiać, że dla mieszkańców to spory problem, że wszystko słychać i, że przeszkadza to w normalnym funkcjonowaniu. może oni wcale nie robią tego tak głośno bo chcą żeby wszyscy ich słyszeli, może po prostu taki mają temperament i tego nie kontrolują ;)

z drugiej strony mi by seks za ścianą zdecydowanie mniej przeszkadzał niż to, co się dzieje w mieszkaniu piętro nade mną- facet się znęca nad żoną regularnie, słyszę głośne awantury, wyzwiska, słyszę dźwięki bicia, rzucania o ścianę czy meble... wielokrotnie wzywałam policję ale oczywiście nic to nie dało.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

No nieźle. Takie' numery' zgłaszasz na policję a ta nie reaguje, tzn. 'sprawa rodzinna' to nie wiedza jak rozmawiać? dziwne, że na szkoleniach ich nie uczą.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak zaczną to Ty bierz wiertarkę :)

Są jakieś metody wygłuszania mieszkań? Jak nowe mieszkania budują, czy też sąsiad sąsiada słyszy całe jego życie od rana gdy wstaje, myje się itd...?
Jeśli można wiedzieć... W jakiej dzielnicy to ma miejsce?

No chyba tylko jakieś takie płyty na ściany wyciszają.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0