Widok

gmail, op.pl, wp.pl, o2.pl to nie są adresy porządnych firm jeżeli się ktoś tak ogłasza to znaczy że jest zerem i oszustem

Porządna firma ma swój adrej e-mail reszta to dno ne dajcie się oszukać
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja sie ostatnio zdziwiłam. pewna szkoła językowa podała maila na gmail. do tego numer telefonu był inny niż firmowy. nie wiedziałąm po co taka dezinformacja, wiec zadzwoniłam i okazało sie, ze poszukuja pracownika i trzeba wysylac na ten mai. 1- albo nie maja informatyka, zeby dodał im konto, zeby nie zatykac firmowej skrzynki b- mała pojemnosc głównej skrzynki c- pani nie potrafi sciagac maili z serwera....
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Odpowiedź na Twoje wątpliwości jest banalnie prosta - podają "niefirmowy" mail, aby nie ujawniać faktu, że szukają kandydatów do pracy na określone stanowisko na którym już ktoś pracuje, a jest do zwolnienia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
lub też uważają, że taka wielka firma działająca na rynku światowym ma taką wysoko wykwalifikowaną ekipę, że wstydzą się poszukiwać oficjalnie nowych pracowników, którzy niestety na początku nie będą tak "świetni" jak reszta ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Odnośnie gmaila akurat.
Taką skrzynkę rozumiem bo jest najbezpieczniejsza i nawet najlepszych firm nie stać aby coś tak zaje....o jak gmail zrobić w swojej firmie.

Jeśli chodzi o op wp o2 to najgorszy darmowy shit. Podajesz takiego maila bo firmowy zwykle ma podaną nazwę strony w swojej części. Po stronie możesz się dowiedzieć więcej o firmie. Np. szukają managera ds. produktu końcowego krótkoterminowego. A na stronie firmy dowiaduujesz sie że układaja jogurty w hipermarketach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Praca za granicą. Niemcy (10 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

kurs szkolenie dla męża (4 odpowiedzi)

mój mąż chce podnieść kwalifikacje, zastanawiamy się nad szkoleniem na spawacza, bądz np...

Własny biznes do 40 tyś zł (23 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

do góry