Widok

ognisko!!!!

w tak pięknych okolicznościach przyrody...i niepowtarzalnych...;) zapraszam wszystkich chętnych na ognisko...zapoznawcze:) które jest zaplanowane na 15.09.2012 w miejscu...do ustalenia;), mile widziane propozycje:) a zaproszony jest oczywiście każdy!!! :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
sissel - to było do sadyla...tylko się zawsze wepchasz ze swoimi postami....i to bez kolejki z resztą;)...ta dzisiejsza młodzież... za moich czasów...;))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ten wzrost ma swoje plusy... istota przemyka między kolanami :)
Porozmawiamy jak będziesz w moim wieku... :)))

Myślałem o stronce, gdzie będzie wykaz partycypantów.
Na zasadzie: dołączasz, podajesz maila, dostajesz maila zwrotnego z weryfikacją i wówcczas się dana osoba poakzuje.
Niestety - zaponiałem haseł do mojej Netowej bazy MySql (wszysttkie dane są na lapku, który własnie jest u p. Doktora)
Ale czy tak naprawdę jest to istotne, kto będzie?
Ważne, ze będzie ognisko - a kto NIE dołączy ten (... dowolne szydercze czy obraźliwe stwierdzenie...)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Spoko, spoko, będę ;)
Taki jest plan!!!
nie wiem czemu ale już kilka razy miałem skojarzenie po tym co piszesz i jak piszesz...no i po tym teraz czy zamiast sissel nie powinno być "Mała Mi"? ;)...a może to jakaś bliska rodzina? ;)
To rozumiem. Rzadko się odzywa, ale konkretnie.

Miło by mi było przemykac między Twymi kolanami w obie strony i często :)
Dziękuję :)
"Gdyby Ewa nie skosztowała jabłka, cóż ciekawego zdarzyłoby się przez miliony lat? Nic." - Paulo Coelho
dla mnie również nie jest istotna ilość człowieków, tak jak napisałeś sadyl, że nawet we dwóch będziemy się świetnie bawić to wiemy,że będzie nas więcej:) pytanie moje było:
po pierwsze ze względu na pytania na priv "a ile osób"..."a kto" itp;)
ale po drugie - w sobotę muszę podać ilość osób i inne szczególy "odpowiednim służbom" ;) - nie ma to znaczenia jeśli będzie 9osób zamiast 8 ale jeśli podam ,że będzie 6osób a przyjdzie 30?...albo 60?....albo ...no dobra ,większych liczb nie znam ale może być nas dużo:)))
Mam z Aj-Sidem zestawiony hotlink.
On jest guru imprezy i jego decyzje są wiążące.
Nie chce podawać tel na forum - ok.
Mój nr: BBB 939 I70
Jakby ktos nie mógł trafić albo przyszedł za późno, jak będziemy realizowac Paln B, to dzwońcie.

nr zniekształcony, ale odczytywalny dla człowieka. Mam botofobię :)
image
Są gorsze rzeczy od śmierci. Czy zdarzyło Ci się spędzić wieczór z agentem ubezpieczeniowym?
(Woody Allen)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak prawdę mówiąc...
Wątek Aj-sida, ale sissel wypowiada się najwięcej, a formalnie w tym wątku nie potwierdziła przybycia.:)
Ja czynię powinność i potwierdzam przybycie na ognicho...
....i myśli sobie Ikar, co nieraz już w dół runął: jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął......
A Osiecka
1. Olej odpowiedzi na pytania "a ile? a kto?"
Ma być impreza otwarta. Nie podoba się, ze przyjdzie X? TO nie przychodź.

2. Z regulaminu, który sobie przeczytałem na miejscu, wynuika, że i tak wszystkie dane są mocno spóźnione. Trzeba było podać min 7 dni przed planowaną datą.
Zatem co różnica, ile podasz? Podaj 50

3. Mimo zewnętrzych znamion olewactwa - czuję się zobowiązany, aby wraz z Tobą mieć pieczę nad całością. I będę zwalczał każdy przejaw trzody. Ty, załatwiając zgodę w UM., zobowiązujesz się do pewnego poziomu. I masz jak w banku, ze Ci w tym pomogę.
image
Są gorsze rzeczy od śmierci. Czy zdarzyło Ci się spędzić wieczór z agentem ubezpieczeniowym?
(Woody Allen)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja znowu czegoś nie rozumiem, albo mam marne ustawienia, czy za każdym razem muszę przewijać to 270 postów, żeby przeczytać najnowsze wpisy??? nie można tego jakoś na strony podzielić, a jeśli tak - to jak?
"Gdyby Ewa nie skosztowała jabłka, cóż ciekawego zdarzyłoby się przez miliony lat? Nic." - Paulo Coelho
Wkurzona - jeśli łączysz się z telefona - mam ten sam ból niestety:(
z klawiatury - najwygodniej klawisz"end"
Sadyl.
Masz rację.... z tym się nie dyskutuje :)
Jestem z wami i jak mogę to pomogę:)))
....i myśli sobie Ikar, co nieraz już w dół runął: jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął......
A Osiecka
Wezenek - super,że potwierdzasz:)...ale i tak już byłeś wliczony w osoby ,które będą na 100% :)))

sadyl -no jak to "olej"? ;))) nie mogę lekceważyć forumowiczów...no i oczywiście forumowiczek;)...a wręcz czuję się zobowiązany do zaspokojenia ich...ciekawości;). bo nie chodziło o to ,że "jeśli będzie X to ja nie będę" , a o zwykłą ludzką (czyt.kobiecą)ciekawość:)...i myślę ,że wiele osób kieruje się ciekawością również udając się na to spotkanie:)

a propos ;) - Cross- co z Tobą? :)
Wielkie dzięki dobry człowieku, bo ja to jednak komputerowa blondynka jestem ;)
"...a wręcz czuję się zobowiązany do zaspokojenia ich...ciekawości;). bo nie chodziło o to ,że "jeśli będzie X to ja nie będę" , a o zwykłą ludzką (czyt.kobiecą)ciekawość:)...i myślę ,że wiele osób kieruje się ciekawością również udając się na to spotkanie:)

a propos ;) - Cross- co z Tobą? :)"

Tak, tak :D:D
A poza tym dobre ognisko nie jest złe!
bo teraz jakaś nowomoda, nic tylko grill i grill ;)
Cross, też jestem ciekawa co z Tobą, no wiesz kobieca ciekawość itp ;)
Nie mogę się nie przyłączyć... Cross będziesz? :)

Halewicz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!