Widok

ogólna porażka!!!!!

znalazłam pieska,zawiozłam go do schroniska ,a obsługa pan właściciel i jakaś strasznie wyszczekana pani nie chciała go przyjąć ,bo to nie ich rewir!!!dali moi jakiś telefon do jakiejś pani,która oczywiście nie odbierała telefonu!!! wręcz mnie z tym psem wyrzucili!!!dopiero przemiłe pani wolontariuszki wzieły pieska,,mam nadzieje ,że trafił w dobre ręce...że szybko będzie adoptowany,bo jeżeli taka jest obsługa do ludzi to jaka musi być do zwierząt!!! takie osoby powinny ponosić konsekwencje swojego podejścia!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
"bo jeżeli taka jest obsługa do ludzi to jaka musi być do zwierząt"-ODP: BO NAJCZĘŚCIEJ LUDZIE NIE CHCĄ SŁUCHAĆ CO SIĘ DO NICH MÓWI, NIE CHCĄ POSTĘPOWAĆ ZGODNIE Z PRAWEM ANI AKCEPTOWAĆ RZECZOWYCH ARGUMENTÓW, PRZYCHODZĄC DO SCHRONISKA Z REGUŁY "WIEDZĄ LEPIEJ", MAJĄ TYLKO ZESTAW ROSZCZEŃ. "Informujemy, że nasze Schronisko wykonuje interwencje tylko i wyłącznie na terenie gminy Gdańsk oraz nie przyjmuje psów spoza terenu tejże gminy. Nie wykonujemy interwencji na terenie gmin ościennych !" - cytat ze strony startowej schroniska "Promyk"
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dla mnie tez porażka, u nas w sklepie zbieraliśmy dla tych "dziadów" karmę zbieraliśmy i zbieraliśmy zeby psy i koty miały dobrze dzwoniliśmy żeby ktoś w końcą ją odebrał - jednej Pani godziny nie odpowiadały później nikt się nie odezwał po karmę. I DLA NICH LICZY SIĘ DOBRO ZWIERZĄT?Żenada.. JAK BYŚMY ZADZWONILI ,ŻE JEST KASA DLA NICH ZARAZ BY PANI UPRZEJMA PRZYLECIAŁA.
image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
czyli co- lepiej przez ogrodzenie przerzucić zwierzaka i wtedy go zabierzecie, bo i tak nie wiedzielibyście z której gminy do was zawitał
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry