Widok
ogólna porażka!!!!!
znalazłam pieska,zawiozłam go do schroniska ,a obsługa pan właściciel i jakaś strasznie wyszczekana pani nie chciała go przyjąć ,bo to nie ich rewir!!!dali moi jakiś telefon do jakiejś pani,która oczywiście nie odbierała telefonu!!! wręcz mnie z tym psem wyrzucili!!!dopiero przemiłe pani wolontariuszki wzieły pieska,,mam nadzieje ,że trafił w dobre ręce...że szybko będzie adoptowany,bo jeżeli taka jest obsługa do ludzi to jaka musi być do zwierząt!!! takie osoby powinny ponosić konsekwencje swojego podejścia!!!
"bo jeżeli taka jest obsługa do ludzi to jaka musi być do zwierząt"-ODP: BO NAJCZĘŚCIEJ LUDZIE NIE CHCĄ SŁUCHAĆ CO SIĘ DO NICH MÓWI, NIE CHCĄ POSTĘPOWAĆ ZGODNIE Z PRAWEM ANI AKCEPTOWAĆ RZECZOWYCH ARGUMENTÓW, PRZYCHODZĄC DO SCHRONISKA Z REGUŁY "WIEDZĄ LEPIEJ", MAJĄ TYLKO ZESTAW ROSZCZEŃ. "Informujemy, że nasze Schronisko wykonuje interwencje tylko i wyłącznie na terenie gminy Gdańsk oraz nie przyjmuje psów spoza terenu tejże gminy. Nie wykonujemy interwencji na terenie gmin ościennych !" - cytat ze strony startowej schroniska "Promyk"
Dla mnie tez porażka, u nas w sklepie zbieraliśmy dla tych "dziadów" karmę zbieraliśmy i zbieraliśmy zeby psy i koty miały dobrze dzwoniliśmy żeby ktoś w końcą ją odebrał - jednej Pani godziny nie odpowiadały później nikt się nie odezwał po karmę. I DLA NICH LICZY SIĘ DOBRO ZWIERZĄT?Żenada.. JAK BYŚMY ZADZWONILI ,ŻE JEST KASA DLA NICH ZARAZ BY PANI UPRZEJMA PRZYLECIAŁA.