Widok
gosia - opinia
co do samego badania, pielęgniarki i lekarza to bez zarzutu, sympatyczni i konkretni, ale pani ktora pracuje w recepcji.... brak słów, dawno nie spotkałam się z tak niegrzeczną, opryskliwą i nieprzychylną osoba, pisze o mlodej (z wyglądu przynajmnie) niskiej kobiecie, ona chyba pracuje tam za karę, a jej jedym zajęciem, jest pouczanie, ze jeszcze nie pracuje albo już nie pracuje, w okolicach recepcji nie jest nigdzie napisane w jakich godzinach jest czynne, więc skąd pacjenci mają o tym wiedzieć, dla mnie zrobila się przez moment mila, jak zobaczyła, że sama placę (niemało) za badania, ale obok mnie stala starsza kobieta, która chciała umowic się na badanie, z łaską powiedziala jej termin, olala ją i poszła zajmować się czymś innym i ta kobiecina stała przy tej ladzie, w końcu recepcjonistka wróciła i orzekla, ze ona jeszcze nie pracuje, no i kobieta poszła czekać na korytarzu
niestety nie jest to zbyt dobra wizytówka tego ośrodka, bo to ta "pani" ma pierwszy kontakt z pacjentem
jak jej tak źle tam niech poszuka innej pracy, a nie odstrasza ludzi
jest jedak iskierka nadzieji, bo przy rejestrowaniu się zauwazylam tam jeszcze jedną panią, szalenie sypatyczną i uprzejmą
niestety nie jest to zbyt dobra wizytówka tego ośrodka, bo to ta "pani" ma pierwszy kontakt z pacjentem
jak jej tak źle tam niech poszuka innej pracy, a nie odstrasza ludzi
jest jedak iskierka nadzieji, bo przy rejestrowaniu się zauwazylam tam jeszcze jedną panią, szalenie sypatyczną i uprzejmą
Moja ocena
NZOZ Pomorskie Centrum Medyczne
kategoria: Przychodnie, poradnie NFZ
obsługa: 6
oferta: -
jakość usług: 5
wyposażenie: -
czas oczekiwania: 5
ocena ogólna: 5
5.2
* maksymalna ocena 6