Widok

gosia

i co mame tez do grona jednokomorkowcow chcesz zaliczyc?
hmmm
to taki nizszy rzad :))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

:-)))))))

Cały czas jestem zakochany to do mnie nie podobne

A.D. lista mailingowa

jesli chcecie sie dopisac do tej listy mozecie pisac do mnie na

pinh3ad@poczta.onet.pl

Lista Mailingowa

jesli ktos ma ochote pokorespondowac, to zapraszam serdecznie do odwiedzenia tej strony

http://xywojtek1.republika.pl/

i zapisaniu sie na liste mailingowa o nazwie

CU NARA

Minnie

odwzajemniam pozdrowienia,
w najblizszych dniach cos nastukam...
jak bedzie czas...

AAA Dwukwiat

zgubil sie wiedzial to dobrze. albo budowla byla o wiele wieksza, niz na to wyglada, albo - chociaz nie napotkal zadnych schodow - trafil do jakiegos rozleglego podziemia. albo, co zaczynal teraz podejrzewac, wewnetrzne wymiary budynku zaprzeczaly podstawowej zasadzie architektonicznej, przewyzszajac wymiary zewnetrzne. i skad te dziwaczne lampy? osmioscienne krysztaly, osadzone w rownych odstepach na scianach i suficie, saczyly nieprzyjemny blask i nie tyle rozswietlaly, co podkreslaly ciemnosc.
A ten co wykonal plaskorzezby na scianach, za duzo pil. i to przez cale lata, pomyslal ze wspolczuciem Dwukwiat.

Terry Pratchett "Kolor Magii"
NOBLA DLA TEGO PISARZA

7sk

jesli w piatek sie nie zjawie
to na pewno w niedziele mi oddasz
tylko PAMIETAJ

ATMO

moje podejscie jest moim podejscie, uczymy sie na bledach, WLASNYCH bledach,

ATMO

nie wczytalas sie dokladnie.
albo mnie zle zrozumialas.
pisalem "bez nadinterpretacji"

Plagiat

Zgadzam sie w zupelnosci ze milosc moze zniszczyc, szzczegolnie taka nie odwzajemniona. czasem nie jest to nawet autodestrukcja, czasem drugi czlowiek potrafi tak zranic i zniszczyc ze sie zyc odechciewa, po takich przezyciach. Pozdrawiam

ATMA

Nie zamierzam tego zrobic, kiedys probowalam ale nie wyszlo( zreszta jak wszystko w moim zyciu)Tak sie tylko zastanawialm co ludzi do tego sklania, bo co mnie skolnilo to wiem.

ATMA

Nie wiem jakie sa przyczyny, moze moj wyglad? Nie wiem naprawde nie wiem jaki jest powod. Starm sie wszystkich lubic i nie robic nikomu tych rzeczy ktorych nie chcialabym aby mi robiono, ale to nic nie daje. Nie pasuje do tego swiata

7SK

Tez jak czytam zaznazcam sobie to i owo a potem wypisuje ale razcej dla wlasnej wiedzy i potrzeby, takie hobby:-)

ATMA

Oczywiscie, do pomocy jestem chetna, zwlaszcza jesli chodzi o pomoc "duchowa":)))...

A ROBACZEK POZDRAWIA ŁOPATĘ I ŚLE JEJ UŚMIECH, WIERZĘ, ŻE ZNAJDZIESZ W SOBIE WENĘ.

ĆWICZ, ĆWICZ, ĆWICZ !!! TO PODSTAWA, ZOBACZYSZ JUŻ NIEDŁUGO NIEWIELKIE ZMIANY POD WARUNKIEM TRENINGU :-)

ATMA

Tak, ale zraziłam się do pomocy. Mój problem? hm, to ułomność w słyszeniu własnych myśli, nie potrafię ich uzewnetrzniać. Ginę bez nich. to fakt, próbuje wciąż to zwalczyć, nie mogę; może trzeba czasu na naukę? Może po dłuższej nauce będą dopire efekty?
Jak myślisz?

Plagiat

To nie milosc staje sie powodem autodestrukcji, to Twoje podejscie do tej sprawy...

Robaczek

To dobrze :)

ATMA

alez ja wiem kim jestem i jesli chodzi ci o samookreslenie to juz to zrobilem, natomiast chcialbym bay blo inaczej miedzy mna i rodzicami .....

Plagiat

Wiec twoj "Blask Fantastyczny" bede mial prawdopodobnie juz jutro (tzn w czwartek) wiec w piatek jak chcesz to moge ci oddac o ile bedziesz na kolku?

Milosc niestety potrafi niszczyc...

Jednym sie udaje innym nie... a jezeli sie nie uda, to milosc - nawet ta najprawdziwsza, tylko odrzucona przez druga strone - staje sie tylko powodem (auto)destrukcji. I to jest fakt niestety. Wierszyk wprawdzie grafomanski ale dokladnie oddaje o co chodzi.

Inne tematy z forum Hydepark

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Grajdołki (161 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry