Widok
Jakby ktoś jeszcze potrzebował towarzystwa do gier to my bardzo chętnie :) (my tzn. Mąż i ja). Średnio mamy 25 lat i mieszkamy na Morenie. Z racji małego berbecia najchętniej spotkalibyśmy się u nas w domu. Na razie z gier na więcej osób mamy Magię i Miecz, Cytadelę, Troję (karcianka) i Prawo Dżungli (to też nie planszówka, ale fajna), ale kolekcja się sukcesywnie powiększa.
Ja zawsze chciałem pograć w Magię i Miecz. Ostatnim razem to jakieś 10 lat temu grywałem ;) Muszczek ja bardzo chętnie dołączę do grania. Mam tylko Gohst Stories i to jest gra dla max. 4 osób. Poczytajcie o niej na rebel.pl
Zostawiam namiary na siebie: raf.ello.ik@gmail.com
Rafał, wiek 23, zamieszkały Gd. Wrzeszcz ;-D
Co się wreszcie zgadamy, bo możemy przez cały rok grać w pisanie postów na trojmieście - kto ma jakie gierki ;-D
Zostawiam namiary na siebie: raf.ello.ik@gmail.com
Rafał, wiek 23, zamieszkały Gd. Wrzeszcz ;-D
Co się wreszcie zgadamy, bo możemy przez cały rok grać w pisanie postów na trojmieście - kto ma jakie gierki ;-D
Macie kolejnego chętnego!
Skoro proponujecie wasze mieszkanie na miejsce spotkania, to i do terminu waszego powinniśmy się dostosować:).
Mój mail: jacekkpk@gmail.com - jakby co, na mail mogę też podesłać telefon.
Wiek mam bardzo blisko waszej średniej.:)
Jechałbym z Gdyni, okolice centrum, więc w razie potrzeby mogę kogoś po drodze zgarnąć - chętny niech da znać:).
Nie mam żadnych gier, póki co :).
Pozdrawiam
Skoro proponujecie wasze mieszkanie na miejsce spotkania, to i do terminu waszego powinniśmy się dostosować:).
Mój mail: jacekkpk@gmail.com - jakby co, na mail mogę też podesłać telefon.
Wiek mam bardzo blisko waszej średniej.:)
Jechałbym z Gdyni, okolice centrum, więc w razie potrzeby mogę kogoś po drodze zgarnąć - chętny niech da znać:).
Nie mam żadnych gier, póki co :).
Pozdrawiam