Widok

hagen - opinia

Od kilku lat nie mogę się obyć bez Xyloetazolinu. W 100% potwierdzam łatwość uzależnienia się od nich oraz szkodliwość dla zdrowia. Trafiłem do Pani G po około 7latach stosowania kropli.. Zużywałem 2 opakowania w miesiącu! Nos zaczął mi już krwawić, głowa nieustannie bolała. Czytałem już o podobnych do mojego przepadkach, stąd wiem że odpowiednie leczenie może wszystko naprawić. Stawiłem się w przychodni (państwowej) na umówioną godzinę. Po odczekaniu regulaminowego czasu przed drzwiami gabinetu nadeszła moja kolej. Ku mojemu zdziwieniu zostałem bardzo miło przyjęty, Panie nawet się do mnie uśmiechały. Niestety gdy tylko okazało się, że mój krawat i marynarka nie są częścią uniformu przedstawiciela koncernu farmaceutycznego, czar prysł... Mimo wszystko przestawiłem w miarę szczegółowo mój problem z nosem i kroplami. Wiecie jaka była diagnoza? hmm.. To bardzo niedobrze że Pan tak długo stosował krople. Koniec. Następnie Pani doktor wyjęła z szuflady stertę ulotek reklamowych i oznajmiła że najlepiej zrobię jeśli kupię sobie krople sterydowe. Jakie? hmm cyt. "o, może np. te.. w ulotce Pan sobie wszystko przeczyta..". Moje miejsce zajął następny pacjent. Bez komentarza...
Moja ocena
Anna Grundkowska kategoria: Laryngolodzy
obsługa: 1

jakość usług: 1

wyposażenie: -

czas oczekiwania: 2

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 1

2.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja rowniez trafilam do Pani G. Z problemem gardla i powiem ze kobieta olala mnie w 100%. Gdybym nie powiedziala czego chce (wymaz z gardla i nosa)bo ciagle bole gardla nie sa normalnoscia to wyszla bym z kwitkiem.Nie polecam naprawde kobieta pracuje chyba za kare.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry